Инцидент меѓу Комитите и жителите на Нерези

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
EnergieNo.1 , браво за постот. Дајте доказ дека КОМИТИ први нападнале, искршени куќи, тепани жени и што уште не. Зошто на ТВ не кажаа дека за време на 2 инцидент дојдоа 3-4 комбиња на навивачката група од Чаир,Шверцери и почнаа да го блокираат сообраќајот на Партизанска? Зошто полицијата не интервенира кога Албанците од Нерези почнаа со секири и шипки да ги бркаат КОМИТИТЕ, а членови на КОМИТИ одма после инцидентот беа приведени во ПС Карпош? ДО КОГА КЕ ГЛУМИТЕ ЖРТВИ?

Za incidentot: Policijata e glavniot vinovnik...ne smeea da gi ostavat komitite da se dvizat bez policiska pridruzba,i ne smeeja da dozvolat da se sluci voopsto incident!

Факт, нити едните не се во право, нити другите. Јас за овој инцидент гледам само вина во полицијата, а не во тепачите.
Ја стварно не знам зашо ги кривите цајканите?
Се глеа на снимката дека се двајца без тројца и дека на крај доаѓаат спецјалци ли шо и да се...
Шо може он да напраат бре?
Да земат да се ставаат измеѓу два огна? Измеѓу луѓе на кои хормони им мавнале у глава, имале вишок енергија па ај ќе се празниме ако не па...
Да сте вие цајкани ќе се пикате онаму да ги двоите, да си жртвувате живот заради толпа бербетници?
Како не беее, знаат цајканите со шо си имаат работа и многу јасно дека нема да праат херои..
Криви се тие шо почнале со провокации, кои и да биле. И зборам и за комитите и за албанците.
Со кој памет провоцираат не знам.

Комитите ко шо читам се познати по тепачките, од нерезенчани ова не ме чуди пошо имаат нападнато другарка и другар од шо им било досадно...
Страшно, скоро у маало ми се.
Страв ни е да шетаме нормално сеа. Ко на бојно поле да сме ебаго.мушица

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=112674

Осум кривични пријави за КОМИТИТЕ

Секогаш КОМИТИ се криви, криви се што во сопствена држава на некого му пречи да се пеат патриотски песни, криви се што возвратиле на каменувањето од Албанците. Баш ме интересира дали ке бидат казнети секогаш невините Албанци кои носеа шипки,стапови и камења.

Се глеа на снимката дека се двајца без тројца и дека на крај доаѓаат спецјалци ли шо и да се...
Да земат да се ставаат измеѓу два огна? Измеѓу луѓе на кои хормони им мавнале у глава, имале вишок енергија па ај ќе се празниме ако не па...
Да сте вие цајкани ќе се пикате онаму да ги двоите, да си жртвувате живот заради толпа бербетници?
Како не беее, знаат цајканите со шо си имаат работа и многу јасно дека нема да праат херои..
Криви се тие шо почнале со провокации, кои и да биле. И зборам и за комитите и за албанците.

Комитите ко шо читам се познати по тепачките, од нерезенчани ова не ме чуди пошо имаат нападнато другарка и другар од шо им било досадно...

Не бе магде како секад се криви полицајците, се другите се жртви..

Абе да сум ја ко министерката пушти ЕСЗ или ЕБР па нека ги искршат саглам ко што и им треба ќутек, па мајчиното млеко да си го проплукаат, после па да идат и да се тепаат кај ќе им стигне, па уште со таа стара финта деца и жени ..... :nesum:
Што не ми влезе бе мене некој дома да ме нападне па да види како ќе искочи, како не се најде курназ некој ах па да му покажам или кој си ја има муавата на капата па ќе си ја ишка...

Секогаш КОМИТИ се криви, криви се што во сопствена држава на некого му пречи да се пеат патриотски песни, криви се што возвратиле на каменувањето од Албанците. Баш ме интересира дали ке бидат казнети секогаш невините Албанци кои носеа шипки,стапови и камења.

Е сега кога веке има кривични пријави за Комитите, треба оваа држава т.е МВР да поднесе кривични пријави и за сите оние кои што шетаа со секири пред полицијата(што убаво се гледа на клиповите) и тие да одговараат за тоа,а не да прогледаат низ прсти.

Криво е МВР... зашто се однесува ко да живееме у ранчот на Мајкл Џексон. Еве пример како се организира полиција со навивачи. Јес да е ова Партизан - Ѕвезда, ама јасно е.
А оние џандари кои се нашле таму у “огнот“... епа сеа јебига за тоа се џандари. Ако сум рудар не можам да речам еееее зашо сеа под земја. Зимаат плата за да бидат изложени на ризик. Не дека е океј ова шо се случуе, ама полиција тоа прави, спречува нереди.

Не бе магде како секад се криви полицајците, се другите се жртви..

Абе да сум ја ко министерката пушти ЕСЗ или ЕБР па нека ги искршат саглам ко што и им треба ќутек, па мајчиното млеко да си го проплукаат, после па да идат и да се тепаат кај ќе им стигне, па уште со таа стара финта деца и жени ..... :nesum:
Што не ми влезе бе мене некој дома да ме нападне па да види како ќе искочи, како не се најде курназ некој ах па да му покажам или кој си ја има муавата на капата па ќе си ја ишка...
Кај бе ќе се осудат да напрат такво нешто..
Макар и да знаат дека ќе донесе резултати и дека нема да има тепачки, ќе биде лошо.
На клада ќе ги стават после цајканите. И така за се они се криви, тек после таков настан..тешко нив.
Убаво пиша некој, ко шо праат у Европскиве држави-нека се претепаар групите, а после нека апсат. Ако не издаваат кој почнал-нека ги млатат у притвор.

Бидејќи има кривични пријави само за комитите, значи дека е сосема нормално по улица да носам стап и секира и да тепам луѓе.

А оние џандари кои се нашле таму у “огнот“... епа сеа јебига за тоа се џандари. Ако сум рудар не можам да речам еееее зашо сеа под земја. Зимаат плата за да бидат изложени на ризик. Не дека е океј ова шо се случуе, ама полиција тоа прави, спречува нереди.
Се согласувам.
Цајкани кои се обучени да спречуваат нереди тоа и треба да го прават.
Овие шо се на клипот се некои рандом цајкани шо се нашле тука, некоја си сообраќајна патрола која нема многу опрема за да спречи неред.
Кај може овие цајкани да се спротистават на толпата со лопати/шипки/камења....
Ако си рудар и ако не ти даат шлем и шо и да имаат друга заштитна опрема-нема да се пикнеш под земја зашо знаеш дека не си безбеден и дека може да завршиш мртов..
Освен секако ако немаш самоубиствени нагони:)
А за платата шо ја земаат, верувај не им се мрда со прст, а камоли да жртвуваат живот.

Дај докажи дека се тепани деца или жени,преку слики клипови или слично нешто да видиме сите,а не само на зборови.
Дај доказ визуелен дека Комитити го сториле тоа,па после ги критикувајте и осудувајте дека тепале жени и деца.
A kako sakas da ti bidat vraceni?

Posta, elektronska posta ili pak na raka?!!

Nesto drugo slucajno... na more da te odneseme ako ne si bil? Slobodno kazi si, posakaj samo....

БРУКА И СРАМОТА ЗА ОВОЈ ДРЖАВЕН АПАРАТ(НЕ ЗЕМЈА)

додека грците србите бугарите со државни пари финансираат и дојат неонацистички, групи, партии и формации..КАЈ НАС ДУРИ И НАВИВАЧКИТЕ ГРУПИ ЗА ПЕЕЊЕ ПАТРИОТСКИ ПЕСНИ И ЗАГРОЗУВАЊЕ НА ЗАШТИТЕНИ ВИДОВИ ДОБИВААТ КРИВИЧНИ....ФРЛЕТЕ ГИ НА ГОЛИ ОТОК ММЕ..ко на времето....

дали некој од наоружаните шконци кој организирано серде скопје попречија сообракај нападнаа цивил и отворено се закануваа ке добие кривична....

A kako sakas da ti bidat vraceni?

Posta, elektronska posta ili pak na raka?!!

Nesto drugo slucajno... na more da te odneseme ako ne si bil? Slobodno kazi si, posakaj samo....

И ти знаеш и сите знаат доколку имаше тепано жени и деца ќе ги даваа одма на Тв ќе ги имаше во весници :wink: тоа што нема тепано жени и деца ваш проблем е сега или можете да им лупнете по 2-3 бокса и да ги пуштите да ги сними камера :helou:

Се согласувам.
Цајкани кои се обучени да спречуваат нереди тоа и треба да го прават.
Овие шо се на клипот се некои рандом цајкани шо се нашле тука, некоја си сообраќајна патрола која нема многу опрема за да спречи неред.
Кај може овие цајкани да се спротистават на толпата со лопати/шипки/камења....
Ако си рудар и ако не ти даат шлем и шо и да имаат друга заштитна опрема-нема да се пикнеш под земја зашо знаеш дека не си безбеден и дека може да завршиш мртов..
Освен секако ако немаш самоубиствени нагони:)
А за платата шо ја земаат, верувај не им се мрда со прст, а камоли да жртвуваат живот.
:pos: Абе кловнови со нацртани насмевки се. Место пендрак имаат имагинарно стапче за магии а место пиштол имаат банана. :pos2:
Zeng напиша:
Бидејќи има кривични пријави само за комитите, значи дека е сосема нормално по улица да носам стап и секира и да тепам луѓе.
Да, али не се облекувај у црвено - црно, и ако те прашаат за Комити речи шо е тоа, некоја комитска банда? :)

Читам низ форумов и се чудам...има ли барем 50% од вас кои што се македонци...како можете така да зборите против самите нас. Ебате македонците и ебате партиотите. Мршшшш у пичку матер

Горд македонец а не курва како некои...поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom