Инцидент меѓу Комитите и жителите на Нерези

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже би излегле на телевизии да покажат што им е и дали се повредени ? а како што видов јас немаше низ телевизиите жени и деца да излезат и да кажат дека се повредени.:toe:

Па неможеле кутрите во болница биле:tapp:

А како тоа да распука бе? Со калаш? Па ти знаеш дека за поседувње на автоматско оружје се лежи затвор? Или не, тебе тоа не ти ни доаѓа до тиква, и преку оваа изјава даваш на знаење дека некој од тие што живеат таму имаат калашњиков. Па да, вие само со насилие знаете да се разберете!

"Да гореше Скопје" - да, полесно е да растуриш него да направиш. Ако сакаш нешто да гори запали си ја куќата/станот, Скопје е на сите нас и ние нејќеме да гори, ако ти сакаш тогаш нешто со тебе не е во ред.

Зашто? Да не им е забрането таму да идат?

Јас имам израснато во К4, и се ми е јасно. Обично ти доаѓаат пар копињаци, ти се курчат, ги праќаш од кај што дошле со зборови/чврги и после 2-3 секунди ти доаѓаат 15 години постари да те истресат од гаќи од ќутек пошто им е предосадно да кмичат у чајџилница по цел ден.

Прошлото лето истото ми се деси - седев со пар другарки баш до мостот на скалите - група од неколку мали етнички албанчиња не пројдоа, и после 20-30 метри почнаа да не гаѓаа со камења, од нигде-никаде. Ајде Пикасо оправдај ги!

Не викам дека Комитите се цвечки за мирисање, али сепак...

Точно е тоа, и тука полицијата мора да се залага, па нека постават и пункт ако треба.

Зашто волку прашина се крена за ова, на запад е нормално да се истепаат хулигани пред или после натправар. Полицјата најчесто ги гледа па на крај ке ги приведе истепаните. Ова го има и во Англија и во Полска и во Словенија и во сите европски земји. Со хулигански тепачки никој не искочил на крај па затоа полицијата и не им обрнува многу внимание. Ако сакаат да се тепаат нека се тепаат, само да не го нарушуваат јавниот ред и мир.

pa ne se plasam od dokazuvanjeto...posto znam na sto sum!:helou:

што си бе ти, ти беше турк до пред 100 години и наедаш стана МАКЕДОНСКИ албанец

и у право се кога ќе речат дека се разликува албанец од албанија, градцки албанец и симнат од село албанец

што си бе ти, ти си турк

и у право се кога ќе речат дека се разликува албанец од албанија, градцки албанец и симнат од село албанец

Албанец нема врска од каде е
Немој да судиш некого според тоа од каде доаѓа
Се е до карактерот
за жал има такви фанатици со
пореметени идеологии на кои
повеќе им одговара хаосот што
го создаваат овие рчки и можат
слободно да солат памет без проблем

што си бе ти, ти беше турк до пред 100 години и наедаш стана МАКЕДОНСКИ албанец

:pos2::pos2: stvarno...togas ti si bugar konvertiran vo makedonec!

Abe me znaes li ti mene licno sto vaka mi opredeluvas nacija!

Za incidentot: Policijata e glavniot vinovnik...ne smeea da gi ostavat komitite da se dvizat bez policiska pridruzba,i ne smeeja da dozvolat da se sluci voopsto incident!

a kakvi zakoni pocituvaa komitite sto vlegoa u albansko maalo i navreduva albanci!

Брат не биди ИДИОТ ...

Албанско маало во МАКЕДОНИЈА ?

Кој кур сакаш ти бе ? Се читаш што збориш ?

Повеќе права имаат тука албанците него на Косово и во Албанија ...

Глупости збориш али ај , така те воспитале , така мислиш дека треба ...

Конкретно за случајот нема што да се каже ... дур луѓето глумат патриоти со тепање на сограѓани ... ПОсле јадеме гомна дека грците биле вакви шипците такви бугарите онакви ...

Ај кој кур отишле да се млатат таму бе ?

И да , и тие шипците што се млателе се исти клошари ...

Брат не биди ИДИОТ ...

Албанско маало во МАКЕДОНИЈА ?

Кој кур сакаш ти бе ? Се читаш што збориш ?

Повеќе права имаат тука албанците него на Косово и во Албанија ...

Глупости збориш али ај , така те воспитале , така мислиш дека треба ...

Конкретно за случајот нема што да се каже ... дур луѓето глумат патриоти со тепање на сограѓани ... ПОсле јадеме гомна дека грците биле вакви шипците такви бугарите онакви ...

Ај кој кур отишле да се млатат таму бе ?

И да , и тие шипците што се млателе се исти клошари ...

pak dojde na moite zborovi :helou:

Мислам дека дискусијава треба да продолжи во правец, полицијата да реагира соодветно и да се сопрат хулиганите, тука се измешаа "патриотски" работи, политика и национализам, што паѓа во вода,бидејќи секаде на светов има и ќе има вакви случувања.
ПС. Во Карпош 4 Албанци постојано напаѓаат тука треба полицијата дебело да почне да тепа.

pak dojde na moite zborovi :helou:

Па не го оспорив ја тоа нигде бе брат ... али од мува слон праите

Може да ми солите памет колку сакате дека комитите се *интелектуалци* кои само идат да си го бодрат клубот али само си мачкате очи , ништо друго ... Отишле со причина во Нерези и напраиле инцидент ...

Е после тоа што другиве (албанците) доаѓале со комбиња и срања и расчукале СЛУЧАЕН минувач (препоставувајки дека стварно комтитите биле гаѓани со камења ... мада сумњам) ... ги става во ист ЌОШ ...

и за кој ТАКОВ се карате по форуми кој бил турчин кој бугар ?

ДО КОГА ВАКА ?

Дебили. (заслужено , верујте најмалце е ова што можам да го кажам)

Мислам дека дискусијава треба да продолжи во правец, полицијата да реагира соодветно и да се сопрат хулиганите, тука се измешаа "патриотски" работи, политика и национализам, што паѓа во вода,бидејќи секаде на светов има и ќе има вакви случувања.

pa normalno policijata treba da reagira soodvetno!

Ps: Vo Tetovo ako policijata reagira kako sto treba nema da bide nisto...no ako popustat moze da bide zesko!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom