Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

омфг
прати па описот

селанкаа отепана, шо збора за сите , аа таја всупност му се слекфа на сите и му нудфа ебање како шо се случи пред некое време , курва отепана , и да си знај дека ако зборни уште малце дека кје ја отепаме од кјотек кје му ја извиличиме фацата , таја си знај кој сме само нека продолжии ! КУРВВААА СКАПАНА
:tapp::tapp:

report oва :D

омфг
прати па описот

селанкаа отепана, шо збора за сите , аа таја всупност му се слекфа на сите и му нудфа ебање како шо се случи пред некое време , курва отепана , и да си знај дека ако зборни уште малце дека кје ја отепаме од кјотек кје му ја извиличиме фацата , таја си знај кој сме само нека продолжии ! КУРВВААА СКАПАНА
:tapp::tapp:

report oва :D

а што е најтрагично 7 мо одделение се:tapp::tapp:

funny-facebook-mom-phonebitch.png

:pos2::pos2:

Има некое радио Антена 5 од Аргентина и нашиве неписмени се зачленуваат и кометираат мислејќи дека е македонското радио

http://www.facebook.com/pages/Rosario-Argentina/Antena-5-FM-881-Mhz/114755871584?ref=sgm

En un mar de música, islas de información para no estar alejados de la realidad. Apostamos a revalorizar el rol de los medios de comunicación, como canal de expresión de ideas “con valor agregado". Música, información y usted !!!

http://www.facebook.com/sejchyy.trajkowa
Gligor Giso Anastasov ZAKONNN

December 16, 2009 at 1:59am · Report

Enesa Alimova The best

December 19, 2009 at 12:44am · Report

Andrej Kocev haha ocigledno ne se raboti na nasava Makedonska antenna 5 ovaa e nekoja druga haha

December 19, 2009 at 6:23pm · Report

Ivana Stojanova hmmmm....:(:(:(:(...a kako da ja najdam nashata/????

December 21, 2009 at 4:16pm · Report

Trajkov Atanas Iiii,od koga nasava Antena se naogja vo Rosario,Argentina...? :D :D :D

December 21, 2009 at 8:18pm · Report

Natalija Markovska zakon:)))))

December 22, 2009 at 8:26pm · Report

Darja Nikolovska haha....:)))

January 4 at 6:26pm · Report

Silvana Nikolovska the best

February 12 at 1:05pm · Report

Olgica Atanasova the best

March 18 at 11:57am · Report

Bojan Zdraveski samo prodolzete vaka top ste:))))))))))))))

March 19 at 1:51am · Report

Senih Ronaldo Sejfik najbolji ste i prodolzete so top muzikite ;)))

April 1 at 1:01pm · Report

:tapp::tapp::tapp:

Keti Gjorgievska Si slusam ♥ ♥ ♥ Antena 5 - FM 88.1 Mhz ♥ ♥ ♥ si pijam kaficaa i se spremam za u skolo..mmmm nema niso po ubavoo :)) ♥

HAHAHAHAHAHha на таа групата што не е македонско антена.. па уште ја тагнала групата во топикот :))):tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom