Бесплатен интернет на мобилните преку блутут и pc

Член од
10 февруари 2006
Мислења
358
Поени од реакции
8
Само следете ги постапките и ке ви успее

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
imam videno ne e bas to ko ova so pisit ama instalias programa net stubler i klavas u pc usb wieless i na programa scan ojs i ti najzvit mrezi i ako najs nekoja so ne e zastitena so pass imas net kolku da sakas.:vozbud:

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
imam videno ne e bas to ko ova so pisit ama instalias programa net stubler i klavas u pc usb wieless i na programa scan ojs i ti najzvit mrezi i ako najs nekoja so ne e zastitena so pass imas net kolku da sakas.:vozbud:
Тоа мислам дека e internet preku wi fi od kom.

Само следете ги постапките и ке ви успее

Да не треба да имаме кабел со блутут од ком. кој преку него се поврзува со моб. ?
Оти немам кабел за поврзување ком. со моб. преку блутут имам само рутер кој дели интернет преку Wi fi i Lan.
Пиши ни со кој модел на мобилен ти успеа ок?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
abe samo wireles usb ke klajs u comot programata gore so ja napisam ja vklucvis scan i tolku barat mrezi ako najs nezastitena ke kjaris net
:tv:

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
abe samo wireles usb ke klajs u comot programata gore so ja napisam ja vklucvis scan i tolku barat mrezi ako najs nezastitena ke kjaris net
:tv:
:nenene: Знаеме за тоа преку Wi Fi не мора со Wi FI usb можи и преку лап топ кој има Wi Fi само што проблемот е тоа што сите се со пасворд ... ова е друго преку блутут нешто ново не мора да купуваш мобилен скап со Wi FI за да имаш интернет туку можи и обичен мобилен кој има блутут да се поврзи слично како wi fi

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
не ми е баш јасно, добро сетоа тоа ке се направи ама не сум видел на никој телефон кога ке пуштиш интернет пребарувач да има нешто connect via bluetooth :S

п.с пак треба нешто да се намести access point како што се мести кога ке се пуштиш на интернет преку t-mobile или cosmofon

Член од
10 февруари 2006
Мислења
358
Поени од реакции
8
жалам :( јас ако го избришав профилот ТМ ГПРС и мислејки дека сурфам преку блутут тоа уствари било пак преку проклетото и прескапо ГПРС ама од друг профил кој бил дупли :( пазете, ако само се конектирате и отидат 1kb ке ви земе 30 денари како за зел МБ :( Барав насекаде такви прогарми за интернет но едноставно се работи за голема лага.
Интернет или преку ГПРС или преку Wifi ама преку блутут нема шанси

Убаво речено, нема телефон со connect via bluetooth

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
жалам :( јас ако го избришав профилот ТМ ГПРС и мислејки дека сурфам преку блутут тоа уствари било пак преку проклетото и прескапо ГПРС ама од друг профил кој бил дупли :( пазете, ако само се конектирате и отидат 1kb ке ви земе 30 денари како за зел МБ :( Барав насекаде такви прогарми за интернет но едноставно се работи за голема лага.
Интернет или преку ГПРС или преку Wifi ама преку блутут нема шанси

Убаво речено, нема телефон со connect via bluetooth
Можи баш денеска со еден мој познаник правевме муабет за ова ми кажуваше дека успеал порано преку USB кабел да добие интернет на мобилен .... ке најдам деновиве кабел со блутут антенче ке пробам мора да можи :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom