- Член од
- 24 јануари 2008
- Мислења
- 1.135
- Поени од реакции
- 140
ТОП есурфам
Како ?
ТОП есурфам
Тоа мислам дека e internet preku wi fi od kom.imam videno ne e bas to ko ova so pisit ama instalias programa net stubler i klavas u pc usb wieless i na programa scan ojs i ti najzvit mrezi i ako najs nekoja so ne e zastitena so pass imas net kolku da sakas.![]()
Само следете ги постапките и ке ви успее
:nenene: Знаеме за тоа преку Wi Fi не мора со Wi FI usb можи и преку лап топ кој има Wi Fi само што проблемот е тоа што сите се со пасворд ... ова е друго преку блутут нешто ново не мора да купуваш мобилен скап со Wi FI за да имаш интернет туку можи и обичен мобилен кој има блутут да се поврзи слично како wi fiabe samo wireles usb ke klajs u comot programata gore so ja napisam ja vklucvis scan i tolku barat mrezi ako najs nezastitena ke kjaris net
:tv:
Можи баш денеска со еден мој познаник правевме муабет за ова ми кажуваше дека успеал порано преку USB кабел да добие интернет на мобилен .... ке најдам деновиве кабел со блутут антенче ке пробам мора да можи :smir:жаламјас ако го избришав профилот ТМ ГПРС и мислејки дека сурфам преку блутут тоа уствари било пак преку проклетото и прескапо ГПРС ама од друг профил кој бил дупли
пазете, ако само се конектирате и отидат 1kb ке ви земе 30 денари како за зел МБ
Барав насекаде такви прогарми за интернет но едноставно се работи за голема лага.
Интернет или преку ГПРС или преку Wifi ама преку блутут нема шанси
Убаво речено, нема телефон со connect via bluetooth