Behringer гитари

• Креатор на темата Креатор на темата ParanoiC
  • Време на започнување Време на започнување
Другар ми има многу лошо искуство со Behringer . За три месеци му се искриви вратот , сега незнам дали таква се погодила гитарата. Ама ако си почетник ти препорачувам некој Ibanez или од оние поефтините Yamaha. Околу 12000 ден се.

Има и поефтини од 12000 за почетник.И врат да и свиеш да не ти е жал.Да знаеш дека е од свирење.
Лично немам искуство со оваа марка али пробај со некоја друга, за која нема да ти треба длабок џеб, а ги имаш многу такви, па и Ibanez.

Другар ми има многу лошо искуство со Behringer . За три месеци му се искриви вратот , сега незнам дали таква се погодила гитарата. Ама ако си почетник ти препорачувам некој Ibanez или од оние поефтините Yamaha. Околу 12000 ден се.

друже а кај има ибанез,оти не сум од ск.:smir:

Види во Ciki Music или Arstist.

Не ти се мешам во изборот но моја препорака

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Ibanez-GRGR121EX-BKN-Black-Night/art-GIT0015053-000#
GALLERY_GIT0015053-000_1_images400.jpg

или

или http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Ibanez-GSA60-BKN-Black-Night/art-GIT0015060-000
GALLERY_GIT0015060-000_1_images400.jpg
Вторава има тремало и двете се одлични за почетници.

Нз колку само гитара би му служела на почетник ....мислам да најбоље е пакет..

Потражи во Артист пакет со оваа гитара

Јас до пред нешто повеќе од пола година таква гитара имав, гитарата не е само почетничка туку многу повеќе од тоа, нема да зажалиш земи ја . . .

ПС- Инаку јас ја земав пред 4 години, тогаш цената беше нешто околе 14 000...Сега ако воопшто го има тој пакет верувам дека би бил едно 10 000

Јас до пред нешто повеќе од пола година таква гитара имав, гитарата не е само почетничка туку многу повеќе од тоа, нема да зажалиш земи ја . . .

ПС- Инаку јас ја земав пред 4 години, тогаш цената беше нешто околе 14 000...Сега ако воопшто го има тој пакет верувам дека би бил едно 10 000

и,како си задоволен?

и,како си задоволен?

Повеќе од задоволен сум. Се мислев дали да ја продавам пред да го купам Лес Полот, гитара што ми остави мн јак впечаток.

Нема мана гитарата. Солидни магнети,добро дрво,солиден врат,штимци,одлично појачало...нема мана...

Во Цики е комплет пакет со појачало,футрола,ремен,трзалици и све остало 10.000 ден. Dee_Jay си зеде таква,прашајте го колку е задоволен и дали се исплатило :toe:

Во Цики е комплет пакет со појачало,футрола,ремен,трзалици и све остало 10.000 ден. Dee_Jay си зеде таква,прашајте го колку е задоволен и дали се исплатило :toe:

за каква зборуваш??

кај се наоѓа артист,оти не сум од ск??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom