Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
блауграна.мк е мистерија! :))

Се надевам дека за месец дена ќе може секој да дознае што ќе се крие зад домејнот :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Ајде еднаш за секогаш да се разреши Цеск... И да дојде и да не дојде, после сите шпекулации, да ви кажам исто ми се фаќа... И без него сме многу покомплетен тим од минатата сезона (според мене).

П.С До понеделник очекувам нова група :)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ај нека ни е честито првата победа под раководство на Росел.

B

boki10messi

Гостин
Сепак мислам дека не беше Џими Џамп дечкото:).

--- надополнето ---

На синоќешниот натпревар своето деби на еден пријателски, неофицијален натпревар го направи Адриано Кореја, новото засилување на каталонците од екипата на Севиља.
:tapp: Уште да кажеа Северна или Јужна.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
"Both Andoni Zubizarreta and coach Pep Guardiola want Fabregas, but it is very difficult to return to an improved relationship with Arsenal," Bartomeu told Sport.
"We talked to the club and they told us that Fabregas was non-transferable. And there are no imminent negotiations in place because they do not want to sell.
"We would like very much that the relationship between Fabregas and his manager, Arsene Wenger, return to normal. And we respect Arsenal's decision not to sell."

Ајт у курац.
Очекувам некој DM следниве денови.

П.С. Алвеш и Меси се враќаат утре.

B

boki10messi

Гостин
Сеуште не сум го забележал дечкото како игра, ама од тоа што го читам од фановите, велат дека е фантастичен деструктивец.

Ориол Ромеу, деструктивец во Барселона Б. Играч кој е 100% од Ла Масиа.:)
Во случај да не се земе деструктивец(читај Сена), јас би бил ЗА да се пријави во првиот состав Ромеу. Ако се довете ДМ, тогаш да не се пријавува, ќе има шанса да настапува во Барса, а ќе може да игра и со другарите во Барса Б.:)

B

boki10messi

Гостин
Adriano: "Ya sabía que era un club grande, pero ahora que estoy dentro, lo veo aún más grande"
:zver:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Zubi: “We’re not interested in Senna

B

boki10messi

Гостин
Zubi: “We’re not interested in Senna
Ајдеее.. Цеск веќе заврши што заврши за ова лето. Ама зашто се откажаа од Сена?!?!? Младиот Ромеу е премногу млад(18 год) за професионален договор со првиот тим. Се надевам знаат што прават во клубот. Сена беше одлична замена, ама Пеп најдобро знае кој треба да се земе.
А, Цеск вчера по трет пат кажа на Венгер дека сака да си оди, ама пичката Венгер не сака да го пушти.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ајдее и од Сена се откажаа, не ми се верува да направиме некое ново засилување.:toe:

B

boki10messi

Гостин
Ајдее и од Сена се откажаа, не ми се верува да направиме некое ново засилување.:toe:
Не ми е јасно што прават. Рекоа дека ќе трошат околу 50 милиона по сезона.
До сега потрошија околу 50м(40м Виља + 9,5м Адриано), ама заработија 45м(30м Туре + 15м Чиги)... :toe:
Ако не купат нови играчи, ќе мора некој од младите да се регистрираат во првиот тим.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Не ми е јасно што прават. Рекоа дека ќе трошат околу 50 милиона по сезона.
До сега потрошија околу 50м(40м Виља + 9,5м Адриано), ама заработија 45м(30м Туре + 15м Чиги)... :toe:
Ако не купат нови играчи, ќе мора некој од младите да се регистрираат во првиот тим.
Ни на такво нешто не се надевам, златен Тиаго имаме го расипуваат само во Б тимот имајќи да му дадат професионален договор на момакот исто е и со Муниеса, Венгер беше заинтересиран за него..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom