Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе шо се секирате толку за Фабрегас, малку ли ви се овие магионичари :)
Еден деструктивец и немате гајле.
Фабрегас е само луксуз :)

А нас ни треба еден деструктивец.Се надевам дека ќе биде квалитетен играч.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Хлеб не сака да ја напушти Барса!!!
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=722397&idseccio_PK=803

Е, Александар стварно ме става во дилема. Лани, не се покажа добро, иако и немаше некој голема шанса за тоа. Меѓутоа, во Штутгард беше прекрасен. Е, сега никој не гарантира каков ќе биде кај нас, меѓутоа јас би му дал шанса, па ако пак не се покаже, во јануарскиот рок или да се позајми некаде или да се продаде. Договорот, како што знам, му истекува наредната година.
И јас сум за да остане Хлеб, сега кога си замина Анри би требало да се мотивира и да покаже многу подобро како што покажа во Штудгарт како и да е ПЕП го има главниот збор.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
И јас сум за да остане Хлеб, сега кога си замина Анри би требало да се мотивира и да покаже многу подобро како што покажа во Штудгарт како и да е ПЕП го има главниот збор.
И ако остане не верувам дека ќе биде стартер.
На крилните позиции не може да игра пред Педро,а не пред Виља(ако Ибра остане).

--- надополнето ---

MADE IN BARCA!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Има вест на ЕМД, дека Барса е заинтересирана за Бруно, играч на Виљареал, кој би дошол на местото на Јаја. 26 години има дечкото, па и да дојде, не знам како би се покажал. Сепак мислам дека кој и да дојде, Бускетс ќе има предност во првиот состав.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Озил е виден во Барселона со жена му и детето (кое btw носи дрес на Меси од Аргентина).... Веројатно како резултат на ова каталонското радио "Ona FM" пред некој саат изјавило дека Озил потпишал за Барса !?!? :icon_roll

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Очекувано за мене :)
Има изјавено Озил дека е фан на Барса.

В

Вори

Гостин
А,што ќе ви е побогу?

Имате играчи ко Чави,Меси,Иниеста,Виља,Педро кој од кој поголем техничар и подобар играч..
Што не го оставите да оди кај некој сакат тим кај што им е вистински потребен.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
А,што ќе ви е побогу?

Имате играчи ко Чави,Меси,Иниеста,Виља,Педро кој од кој поголем техничар и подобар играч..
Потребна е замена за чавиниеста, моментално само Кеита може да игра на една од тие две позиции. Фабрегас е многу скапа опција, Озил не е најидеален, али ако е ефтин (15-20 м. макс.) зашо да не. Иначе кога би ме прашал некој мене би го земал Артета од Евертон ...
Потекнува од Ла Масиа, идол му е Пеп, може да биде одлична замена за сите три позиции на средината. Еден од подобрите плејмејкери во ПЛ изминативе години (оваа имаше проблем со повредата)... За замена е идеален.
Сепак Пеп има други планови...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
А,што ќе ви е побогу?

Затоа што покрива цела средина,плус крила.
За резерва би бил идеален,таман си е.Боље он,него Фабрегас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom