Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
браво за Доменек кој си експериментираше со Абидал на халфовската позиција,сигурно само овој брилијантен француски мозок беше сигурен дека Абидал ќе ја оправда улогата на таа позиција....

Rosell will travel to South Africa to meet Cesc.:smir:
Ооо експерту,кажи ми како е можно тоа?
Знаеш дека е незаконски?
Шо се палите на шпекулации,како шо кажа вчера од спорт.ес/ама тие шо ви одговараат,тие се вистинити...:tv:

Хахаха толку посети на топџиите сме немале уште од кога викаа дека ќе не победат на Камп Ноу и ќе не елиминираат од ЛШ. После беше штама. Патетично.

Нас не ни одговара ништо, нас ни одговара тоа што го имаме, имаме тим способен за многу работи, можеме и без Цеск. Но дали вие можете?

Експерту, неморам јас да ти докажувам ништо на тебе, само го постирав тоа што мислев дека треба да се постира. End of story.
Ако ти погодивме нерв со ова, извини, немавме намера, ниту јас ниту било кој фан на Барселона :smir:

Знаеш дека е незаконски?
Шо се палите на шпекулации,како шо кажа вчера од спорт.ес/ама тие шо ви одговараат,тие се вистинити...:tv:

А, знаеш дека Росел е официјално претседател на Барса од 31 јуни???? Сеа е само навивач на шпанската репрезентација во Ј. Африка и може да збори со кој сака за што сака. ;) .

--- надополнето ---

браво за Доменек кој си експериментираше со Абидал на халфовската позиција,сигурно само овој брилијантен француски мозок беше сигурен дека Абидал ќе ја оправда улогата на таа позиција....

Абе Абидал одамна плаче и моли да игра како ЦБ иако не ми е јасно зошто. Секогаш усерувал кога играл таму. А Доменех одамна го игра централно не е тоа ништо ново. Проблемот со французите е тоа што сите се арогантни, накурчени и умислени ѕвезди што се караат меѓу себе. Пола играчи не си подаваат меѓу себе, а другата половина и кога ќе подадат на некого се молат овој да усере и да не даде гол.

Знаеш дека е незаконски?

Не бе ќе си оди да си помуабетат за ГРАДОТ Барселона...бидејќи и градот се вика така,знаеш нели? :)

Па подоцна ќе му каже абе јас на 31-ви Јуни станувам преседател на клубот па ако сакаш можеш да дојдеш...и така поблиску ќе ти биде плажата и нема да гледаш намуртени англиски фаци секое утро :)

Хахаха толку посети на топџиите сме немале уште од кога викаа дека ќе не победат на Камп Ноу и ќе не елиминираат од ЛШ. После беше штама. Патетично.

Нас не ни одговара ништо, нас ни одговара тоа што го имаме, имаме тим способен за многу работи, можеме и без Цеск. Но дали вие можете?

Експерту, неморам јас да ти докажувам ништо на тебе, само го постирав тоа што мислев дека треба да се постира. End of story.
Ако ти погодивме нерв со ова, извини, немавме намера, ниту јас ниту било кој фан на Барселона :smir:

izgleda i sega ke bide taka ako cesk potpise za barsa,a sansite se dosta golemi da go gledame cesk od septemvri vo barsa

Сакам кажам ,незнам речам
Јас прашав,ти не одговори.:tv:

А, знаеш дека Росел е официјално претседател на Барса од 31 јуни???? Сеа е само навивач на шпанската репрезентација во Ј. Африка и може да збори со кој сака за што сака. ;) .

--- надополнето ---

.
Колку си паметен еј,ќе те биде за адвокат.:))

Не бе ќе си оди да си помуабетат за ГРАДОТ Барселона...бидејќи и градот се вика така,знаеш нели? :)

Па подоцна ќе му каже абе јас на 31-ви Јуни станувам преседател на клубот па ако сакаш можеш да дојдеш...и така поблиску ќе ти биде плажата и нема да гледаш намуртени англиски фаци секое утро :)
Уште еден правник.Многу учени луѓе у фан клубов.:tv:

Абе ни овие незнаат што да пишат... Sun пишува дека фалат уште медицински прегледи за да биде комплетен трансферот во Сити, овој агентот изјавува дека сака да се сретне со Росел. Глупости се ова, изгледа само управата знае што се случува во збркава.:toe:

--- надополнето ---

Сакам речам,незнам кажам.

Yup, we hit the nerve:toe:

Еве јас ти одговорив место него...

Сеа ти немаш нешто паметно да кажеш или што е работава....???

Ја ако сум паметен за мене сум паметен ако сум глуп пак за мене сум глуп. А ти ако имаш нешто поврзано со Барса, Цеск или било што што е on topic кажи. Не вреѓај членови кога ќе останеш без аргументи.

Оди лечи фрустрации што Арсенал немаат освоено титула од кога си роден на некое друго место.

Еве ти еден поздрав за крај:

Ајде бе кажи ни дали сега ќе биде незаконски или...??

Еве јас ти одговорив место него...

Сеа ти немаш нешто паметно да кажеш или што е работава....???

Ја ако сум паметен за мене сум паметен ако сум глуп пак за мене сум глуп. А ти ако имаш нешто поврзано со Барса, Цеск или било што што е on topic кажи. Не вреѓај членови кога ќе останеш без аргументи.

Оди лечи фрустрации што Арсенал немаат освоено титула од кога си роден на некое друго место.

Еве ти еден поздрав за крај:

Кои аргументи па ти ги кажа?Апла очигледно е дека Барса не оди според правилникот,ама има кој да ја штити.
Со последниов потег паѓаш на ниво на 5 годишно дете:)).

Ајде бе кажи ни дали сега ќе биде незаконски или...??
Незаконски е.
А и еве што друго е незаконски.
таткото на Цеск напиша:
Q: Do you think Barça will work hard to sign Cesc?
A: "From what they have said it appears that they will because he is a player they really want."
Q: Cesc has only one choice to make? To go to Barca or stay at Arsenal.
A: Yes, that is the decision. Barca have said not to listen to anyone else that is not Barca. That means that evidently there are other clubs that are interested and would not have the difficulty that Barca would have to pay the amount that Cesc would currently cost. To avoid that he wanted to clarify that he will only either stay at Arsenal or go to Barca."
Clear?

^ Како бе незаконски кога човекот сеуште не дошол на функција...ти велиш незаконски. :)

Пс: Аватарот многу добро ти стои!

Кои аргументи па ти ги кажа?Апла очигледно е дека Барса не оди според правилникот,ама има кој да ја штити.
Со последниов потег паѓаш на ниво на 5 годишно дете:)).

Незаконски е.
А и еве што друго е незаконски.

Clear?

Не брат ти паѓаш на ниво на 5 годишно дете. Со коментари као ,,Брао ај многу си паметен“ не можеш да очекуваш некој да ти враќа сериозно и да проба да напраи дискусија со тебе. Валјда за тоа пишуваш тука?

Јас многу јасно ти кажав. Росел уште не е претседател на Барса затоа не е незаконски. Човекот кој ќе разговара деновиве со Цеск нема функција во Барса така што Арсенал не може легално да ја брка Барса.

И ДА, ИАКО ИМАМЕ ПЕРФЕКТНО АЛИБИ, ТОА Е ПРЉАВО ИГРАЊЕ И НЕ Е СПОРЕД ПРАВИЛНИКОТ Ама може да ми кажеш прво како Цеск се најде воопшто во Арсенал???? Или не е фер само кога Арсенал губи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom