Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па ако не го дават Арсенал Цеск би можело вака да биде:

Valdes
Dani Alves---Pique---Puyol--Abidal

Toure
Xavi--------Iniesta

Messi-------------------Ozil
Villa

Но во тој случај би имало премногу ротации ако се земат у предвид и Педро Бојан и Ибра.

Негоо, оти го викате Бускетс Трајче ?

Негоо, оти го викате Бускетс Трајче ?
Па еден беше напишал Серхио Бускетс а Serpico кажа дека е Серџо а тој кажа дека како сака ќе во вика и сега сите Трајче.

^
Не бе, мислам дека на една утакмица кога играше многу лошо (а кога не играл) некој рече не можам името да му го споменам и Трајче го викаше, па после почнаа сите Трајче :)

Како и да е, имало повеќе теории за настанокот на името Трајче :pos::pos:

па ако не го дават Арсенал Цеск би можело вака да биде:

Valdes
Dani Alves---Pique---Puyol--Abidal

Toure
Xavi--------Iniesta

Messi-------------------Ozil
Villa

Но во тој случај би имало премногу ротации ако се земат у предвид и Педро Бојан и Ибра.

Ти свесен ли си ? Озил со ПЕДРО го споредуваш ? па мака со Бојан ?

--- надополнето ---

Никој не треба за лево крило супер си е тимот.
Само треба да се земе Фабре и ке си бидеме одличен тим за 2010-11.

Само да се земи Фабре и да се врати Касерес ништо друго, топ ќе бидеме за догодина повторно да атакуваме на тројната круна :)

Чави изјавил дека е повеќе од јасно дека Фабре ќе игра во Барса:):)

Олааа амигос !!!

Еве ме пак по долго време на форум, не бев во можност да пишувам и да ве читам поради некои семејни проблеми, но сепак ја гледав секоја утакмица на нашиот клуб

Имавме одлична сезона, подобра и од ланската, но ете не успеавме пак да ги освоиме сите трофе поради недостиг на среќа.
И со трансферите одлично ни оди - Виља е веќе тука, а со Фабре изгледа ќе не израдуваат за брзо. Само треба да си ги зачуваме Туре и Ибра и ништо повеќе
Маркес и Анри може да си одат, а би требало Тиаго и Фонтас од следнава сезона да бидат промовирани.
Ќе имаме одлична екипа, подобра од од секогаш, Пеп ќе може со овие играчи да прави што сака. Тактики може да се прават за сите екипи против кои ќе играме

П.С. Трајче е мое дело

Олааа амигос !!!

Еве ме пак по долго време на форум, не бев во можност да пишувам и да ве читам поради некои семејни проблеми, но сепак ја гледав секоја утакмица на нашиот клуб

Имавме одлична сезона, подобра и од ланската, но ете не успеавме пак да ги освоиме сите трофе поради недостиг на среќа.
И со трансферите одлично ни оди - Виља е веќе тука, а со Фабре изгледа ќе не израдуваат за брзо. Само треба да си ги зачуваме Туре и Ибра и ништо повеќе
Маркес и Анри може да си одат, а би требало Тиаго и Фонтас од следнава сезона да бидат промовирани.
Ќе имаме одлична екипа, подобра од од секогаш, Пеп ќе може со овие играчи да прави што сака. Тактики може да се прават за сите екипи против кои ќе играме

П.С. Трајче е мое дело

Welcome back :)

Олааа амигос !!!

П.С. Трајче е мое дело
The mistery is solved :) Ко Кодот на Да винчи да сме го откриле:)

За Туре со оглед на толку многуте гласини шо се појавија дека ќе си оди, според мене 90% ењ готова работава и од наредната сезона ќе го гледаме Туре во Премиер Лигата. Е сега веќе ако си оди, мораме да го земеме Маскерано. каков Диара какви бакрачи. Маскерано само и никој друг, барем ќе имаме докажан играч таму.
За Ибра нема шанси да си оди, мајка му не се дадоа толку пари за ништо. Нека биде и бетер труп од годинава Ибра ќе остане барем уште наредната сезона. Ама за класа играч како него не верувам дека толку долго он ќе биде у лоша форма.

^ Aj, ako veke si odi Toure, sakam barem da go gledam vo top forma vo Anglija. Ama, imam pretcustvo deka ke se izgubi kako i mnogu drugi koi od Barca otidoa vo Premier League : Deco, Sylvinho, Belletti...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom