Ќе успееме ли да се вратиме 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ic ne komentiraj ti nisto tuku zablagodari mu se na sudijata i moli se za vo kampot da ne doziveete debakl... start so dve noze od nazad se kazni so direkten crven karton zaradi namerata ne treba da mu ja skrsi nogata za da dobie crven, a jas tebe ti kazuvam odsega ne gledaj vise fudbal zatoa sto aber nemas od fudbalot. i te molam nemoj da se mesas vise vo vrska so nasite diskusii gledaj si fan klub inter tamu i raduj se dok mozes! pozубаво ти напиша чекич во секој случај почниси да навиваш за баерн или лион(во случај интер да оди во финале) и стави си потпис од аталанта..да се знае барем..што туку ги замараш од барселона фан клуб..на алвеш ако беше пенал јас не гледам повеќе фудбал ..добро бе зарем не гледаш како алвеш се фрли откако имаше минимален скоро никаков контакт од снајдер(кој навреме ги повлече нозете) не гледате како падна алвес како покосен и глумеше како да му ја скршија ногата и откако доби жолт стана и се смееше..страмота јас мислам ако тврдите дека тоа беше пенал..за третиот гол имате право ама за она со алвеш е помалце смешно да коментирам(сериозно)
kaj vas e malku polesna zadacataЌе успееме ли да се вратиме![]()
Со интер биде што биде...јас пак ќе кажам заслуживме да изгубиме...
Ако успееме да се вратиме на реваншот супер..ако не здравје има наредна сезона...
А во ла лига...ќе биде ужасно тешко ...
Значи до крајот на сезоната Барса мора да ги победи сите натпревари...
а со ваква игра не сум сигурен во тоа...едноставно..повреди, замор...
картони, си го зедоа данокот.
Ќе бидам среќен ако освоиме било која титула од двете.
Со интер биде што биде...јас пак ќе кажам заслуживме да изгубиме...
Ако успееме да се вратиме на реваншот супер..ако не здравје има наредна сезона...
А во ла лига...ќе биде ужасно тешко ...
Значи до крајот на сезоната Барса мора да ги победи сите натпревари...
а со ваква игра не сум сигурен во тоа...едноставно..повреди, замор...
картони, си го зедоа данокот.
Ќе бидам среќен ако освоиме било која титула од двете.
Аууууууу шо ќе станува по дома ако се случи такво нешто. Мене полиција ако не ми викнат сите комшии еве теНајмногу ќе ме боли ако победиме со 1-0, или 2-1 или каква било победа која не не носи во финале, не дај боже па на пенали да изгубиме.
Милито: Сеуште не е готово
Се гледаме во среда.Ништо не е готово - рече Гвардиола
Италјанците веќе го гледаат Интер во финале, Каталонците веруваат во голем пресврт на Камп Ноу
Дај Боже да се случи Барса Челзи 1999/2000![]()
Незнам шо толку плачење удривте, коа судиски грешки се случуваат на секој можен натпревар, на секое можно дерби, погледнете во Примера колку офсајди непостоечки досудени, колку офсајди постоечки недосудени, видете во Премиер лигата колку дерби head to head натпревари се решија со грешки на судиите.
Шо да рече Фиорентина со каков гол ги елиминираа, али тоа е се дешава, ако барса можеше да игра како што знае немаше да изгуби со толкав резултат, али не моеше, ја затвори мурињо.
Овој резултат е полош од резултатот шо го имаше Челси против Интер, а видовме што му се случи на Карло Анчелоти, лично го сметам за топ 5 тренери.
Ќе биде екстремно тешко на Мур да му се сврти ваков резултат, но Барса е најдобриот тим во историјата нели? мора да веруваме дека тоа може да се деси. Уствари ако не веруваме никој не би го гледал натпреварот, а сигурно ќе биде најгледаниот натпревар досега според пиплметритешо би рекол Иван С М.