Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реал не поднесе жалба за тој картон, кога биле прегледани снимките од натпреварот увиделе дека жолтиот картон бил непостоечки. Изгледа истото е и за Камени.

Ако не поднесеш жалба фудбалската федерација воопшто нема да ги разгледува снимките така што...

Само навистина не е важно дали ги поништиле картоните или не. Ако Барса сака да биде шампион мора сама да се избори за титулата, а не да се надева дека другите ќе и овозможат да ја земе.

Лани ако се сеќавате пред втората утакмица против Еспањол излезе некоја статистика дека Барса имала погодено статива повеќе пати од што Еспањол дале гол во текот на цела сезона ама тоа не им пречеше на играчите на Еспањол да не тепаат 2-1.

El delantero azulgrana recibe el alta médica:vozbud::vozbud:

Мислам,дека нема да брани:smir:
Иначе:
--------------Валдес----------------

Алвес---Пике--------Пујол---Максвел

Чави---------Јаја Туре---------Кеита

Меси----------Бојан----------Анри/Педро
Мој тип:
1 у 1,4+,и дека Барса први ќе даат гол за 200
Се надевам нема да биде 1 у 1,туку 2 во 2,во гости играме
Иначе составот очекувам да биде овој!!!
................Валдес.........................
Алвес.......Пике.......Пујол.......Максвел
..........Трајче/Туре........
.............Чави........Кеита.........
Меси..............Бојан...........Педро

Се надевам нема да биде 1 у 1,туку 2 во 2,во гости играме
Иначе составот очекувам да биде овој!!!
................Валдес.........................
Алвес.......Пике.......Пујол.......Максвел
..........Трајче/Туре........
.............Чави........Кеита.........
Меси..............Бојан...........Педро
Моја грешка,и брат ми се ја ви од кладилница и ми рече:
-Сигурно сакаш кец у кец?

Колкаво и да е ривалството помеѓу Барса и Еспањол, колку и да се мотивирани Еспањол да извлечат поволен резултат, колку и да сакаат да ни застанат на патот до титулата едноставно Еспањол оваа година не е тој Еспањол од претходните години.Уверен сум дека ќе издвојуваме победа, верувам во Пеп и во играчите.

Иако скоро никогаш не можеш да го предвидеш составот кога се работи за Пеп, јас мислам дека од прилика со ваков состав ќе излеземе.

Викец
Дани-Пујол-Пиќе-Максвел
Чави-Туре-Кеита
Лео-Бојан-Педро

Во второ полувреме го очекувам Ибра.

MES QUE UN CLUB

Незнам зошто, ама мислам дека Пеп нема да излезе со класичната 4-3-3 формација, ќе излезе со комплетно изменет состав. Остануваат уште 40-50 минути и ќе излезе официјалниот состав и ќе се потврди дали сум во право или не.:barca:

Можен состав:
Valdés, Alves, Piqué, Milito, Puyol, Xavi, Busquets, Keita, Pedro, Messi and Maxwell.

Максвел лево крило. Истиот состав како и против Реал второто полувреме.

Овој состав нема смисла, боље Анри да играше. :toe:

Очекувам победа победа и само победа на БАРСА.Што е бре ова овие комшииве од фан клуб реал пак се надеваат во кој свет живее таа раја.

Очекувам победа победа и само победа на БАРСА.Што е бре ова овие комшииве од фан клуб реал пак се надеваат во кој свет живее таа раја.
Секој има право да се храни здраво. :)

Сум заборавил да допишам: можен состав :) Официјалниот треба да искочи за некоја минута.
Ме исплаши јеботе, Максвел неќам да игра на оваа страна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom