Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
НАЈНОВА ИНФОРМАЦИЈА

Виктор Валдес ќе ја напушти Барселона. Со секој изигран натпревар сфаќа дека воопшто на Барселона не им е потребен голман. :tv:
Голема(не мала) шега
:pos2: или нека ставаат + 1 играч без голман како мал фудбал :tv:

Утакмицава се вика''Другарите за Меси''.
Не сваќајте како провокација,али цела екипа гледа Меси да даде гол.Настрана тоа што во прво полувреме се утепа од себичење..:tv:

Па Пеп оти не го извади Меси. Уште на 2-0 можеше слободна да оди да одмара на клупа, ама сите сакаат меси да го стаса Роналдо. А за тоа му фалат 8 гола на или 8 или 9 утакмици. И повеќе од возможно е:vozbud::vozbud:

Солидна победа.

Откако го дадоа првиот гол играчите се опуштија и сите сакаа Меси да даде гол...но тоа не се случи :) .Но како и да е Меси ќе даде голови на потврди мечеви како што секогаш го прави тоа.

Бојан речиси секоја шанса од Пеп ја искористува со гол,и мислам дека полека но сигурно ќе стане еден достоен напаѓач за да игра и во иднина за Барса.

Очигледно беше по 3-те гола играта спласна и не форсираа многу,се чуваа за Еспањол.
Како што и се очекуваше по сигурната предност еден од главните играчи беше заменет за колку-толку да се одмори,тоа беше Чави.Лео нема да биде заменет мислам на ниту еден натпревар само ако дадол гол веќе :)

Сега притисокот е на страната на Реал,ќе отспиеме со 6 бода разлика.

Па Пеп оти не го извади Меси. Уште на 2-0 можеше слободна да оди да одмара на клупа, ама сите сакаат меси да го стаса Роналдо. А за тоа му фалат 8 гола на или 8 или 9 утакмици. И повеќе од возможно е:vozbud::vozbud:
А??
Нема Меси 40?

Заебана работа е тоа, човекот трча 90 минути без престан, и секој таков фудбалер од кај 75 минута па до крајот чувствува замор, и може еден мал конкакт да го остави долго време надвор од терените, не дај боже.

Според мене, Пеп треба да си го чува Меси подобро и од очите, штом има удобно водство, веднаш треба да го вади од игра. Заеби ти индивидуални награди, гледај да не ти се повреди најдобриот играч во цела сезона, за наградите има време, млад е. :)

Заебана работа е тоа, човекот трча 90 минути без престан, и секој таков фудбалер од кај 75 минута па до крајот чувствува замор, и може еден мал конкакт да го остави долго време надвор од терените, не дај боже.

Според мене, Пеп треба да си го чува Меси подобро и од очите, штом има удобно водство, веднаш треба да го вади од игра. Заеби ти индивидуални награди, гледај да не ти се повреди најдобриот играч во цела сезона, за наградите има време, млад е. :)

Стварно??? Зашо не одиш помошник на Пеп да му бидеш ако знаеш толку??? Сигурен сум дека знае шо праи а од многу солење памет глава боли

А??
Нема Меси 40?
36 има од Примера, ЛШ и Купот. Еден даде на светското мислам и сега не ми текнува колку даде во Суперкупот на Шпанија. Ама некој поанзад пиша дека има 40 гола:toe:

Абе се тоа да, ама и во прво полувреме се виде дека и тој смаиот сака да ја земе Златната копачка. Имаше неколку ситуации кога стварно ја исебичи за првпат да го видам тоа и од Меси. Нејќам ни да помислам шо ќе биде ако се повреди он, едноставно има уште максимум 9 натпревари до крај, така да можеби и е подобро да се остават индивидуалните награди настрана, а да се брка ЛШ и Примера да не ја зезнеме.

Стварно??? Зашо не одиш помошник на Пеп да му бидеш ако знаеш толку??? Сигурен сум дека знае шо праи а од многу солење памет глава боли

Кулирај бе брат. :smir:

Си давам мое мислење за таа ситуација, впрочем за тоа е и форумот. Ако имаш со нешто паметно да ме цитираш арно, ако не, не лупетај без везе постови. :smir:

36 има од Примера, ЛШ и Купот. Еден даде на светското мислам и сега не ми текнува колку даде во Суперкупот на Шпанија. Ама некој поанзад пиша дека има 40 гола:toe:

Абе се тоа да, ама и во прво полувреме се виде дека и тој смаиот сака да ја земе Златната копачка. Имаше неколку ситуации кога стварно ја исебичи за првпат да го видам тоа и од Меси. Нејќам ни да помислам шо ќе биде ако се повреди он, едноставно има уште максимум 9 натпревари до крај, така да можеби и е подобро да се остават индивидуалните награди настрана, а да се брка ЛШ и Примера да не ја зезнеме.

Шо ти се вика фин народ. :pipi:

Ти пишуваш ко човек,али ќе се избаци некој падобранец ко овој од некое село блиску до Скопје и ќе мудрува на фанклубов..тоа е тоа..:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom