B
boki10messi
Гостин
Одамна не бев гледал посед на топка 80% - 20%.. :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2: или нека ставаат + 1 играч без голман како мал фудбал :tv:НАЈНОВА ИНФОРМАЦИЈА
Виктор Валдес ќе ја напушти Барселона. Со секој изигран натпревар сфаќа дека воопшто на Барселона не им е потребен голман. :tv:
Голема(не мала) шега
Утакмицава се вика''Другарите за Меси''.
Не сваќајте како провокација,али цела екипа гледа Меси да даде гол.Настрана тоа што во прво полувреме се утепа од себичење..:tv:
Да не пукнеш ме умре од смеење..цар си!![]()
А??Па Пеп оти не го извади Меси. Уште на 2-0 можеше слободна да оди да одмара на клупа, ама сите сакаат меси да го стаса Роналдо. А за тоа му фалат 8 гола на или 8 или 9 утакмици. И повеќе од возможно е![]()
Па Пеп оти не го извади Меси. Уште на 2-0 можеше слободна да оди да одмара на клупа, ама сите сакаат меси да го стаса Роналдо. А за тоа му фалат 8 гола на или 8 или 9 утакмици. И повеќе од возможно е![]()
Заебана работа е тоа, човекот трча 90 минути без престан, и секој таков фудбалер од кај 75 минута па до крајот чувствува замор, и може еден мал конкакт да го остави долго време надвор од терените, не дај боже.
Според мене, Пеп треба да си го чува Меси подобро и од очите, штом има удобно водство, веднаш треба да го вади од игра. Заеби ти индивидуални награди, гледај да не ти се повреди најдобриот играч во цела сезона, за наградите има време, млад е.![]()
36 има од Примера, ЛШ и Купот. Еден даде на светското мислам и сега не ми текнува колку даде во Суперкупот на Шпанија. Ама некој поанзад пиша дека има 40 голаА??
Нема Меси 40?
Абе се тоа да, ама и во прво полувреме се виде дека и тој смаиот сака да ја земе Златната копачка. Имаше неколку ситуации кога стварно ја исебичи за првпат да го видам тоа и од Меси. Нејќам ни да помислам шо ќе биде ако се повреди он, едноставно има уште максимум 9 натпревари до крај, така да можеби и е подобро да се остават индивидуалните награди настрана, а да се брка ЛШ и Примера да не ја зезнеме.Заебана работа е тоа, човекот трча 90 минути без престан, и секој таков фудбалер од кај 75 минута па до крајот чувствува замор, и може еден мал конкакт да го остави долго време надвор од терените, не дај боже.
Според мене, Пеп треба да си го чува Меси подобро и од очите, штом има удобно водство, веднаш треба да го вади од игра. Заеби ти индивидуални награди, гледај да не ти се повреди најдобриот играч во цела сезона, за наградите има време, млад е.![]()
Стварно??? Зашо не одиш помошник на Пеп да му бидеш ако знаеш толку??? Сигурен сум дека знае шо праи а од многу солење памет глава боли
36 има од Примера, ЛШ и Купот. Еден даде на светското мислам и сега не ми текнува колку даде во Суперкупот на Шпанија. Ама некој поанзад пиша дека има 40 гола
Абе се тоа да, ама и во прво полувреме се виде дека и тој смаиот сака да ја земе Златната копачка. Имаше неколку ситуации кога стварно ја исебичи за првпат да го видам тоа и од Меси. Нејќам ни да помислам шо ќе биде ако се повреди он, едноставно има уште максимум 9 натпревари до крај, така да можеби и е подобро да се остават индивидуалните награди настрана, а да се брка ЛШ и Примера да не ја зезнеме.