Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај честито нека е,,,,

да ви е*ам тимот вонземјански :)

madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' madrid cabrón saluda al campeón' :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Честито нека ни е победата :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
VISCAAAAAA ELL BARCAAAAAAAAAAAAAAA

Едноставно нели го сјебавме Задрид...
Ги сјебавме милионите на Реал, едно прашање што треба да направи Реал за да ја победи на Барса ? :pipi:

Меси ѕвер,Педро ѕвер,Чави ѕвер,Барса ѕверови,Судијата педер.....
АЈ НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО ПОБЕДАТА,ПРОТИВ ЗАДРИД!

И сеа пак ќе искочи некој, па ПЕП не толку добар тренер...или пак Меси не давал голови или не играл добро на големите натпревари....

Како и да е......:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ме мрзи да барам ама пишав сабајле имам осечај Меси ќе ја реши утакмицата.:cuc:
Честитки.:vozbud:

Messi e car ama vistinskiot genij e Pep...kakva postavenost,kakva dobra taktika!!

Obranata stolb do stolb!!!Pike,Puyol,Milito carevi!!!Vikica extremno siguren!

Многу густа игра имаше на средината, па така испадна не толку убав фудбал за око. Барса си ги искористи шансите и си ги собра заслужено 3-те бода.

Чави чиста 10-ка!:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom