gunner_mkd
>МиСтЕр ТиПсТеР
- Член од
- 12 септември 2009
- Мислења
- 1.483
- Поени од реакции
- 83
За сите оние кои што планираат да ја гледаат утакмицата преку пц ,повелете линк од лајв стрим
Абе какви мегабајти глупости ,за ваква утакмица сите пари ги давам ,па уште и поволен резултат ,леле леле )):arsenal:Да ве прашам нешто, колку mb ке отидат доколку ја гледам на интернет утакмицава:smir:
Абе какви мегабајти глупости ,за ваква утакмица сите пари ги давам ,па уште и поволен резултат ,леле леле )):arsenal:
oficijalno!heathy напиша:Thus, the full lineup is: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Maxwell, Xavi, Keita, Busquets, Messi, Ibrahimovic and Pedro.
od sport.es pred 3 minuti.. ama ne bii trebalo ova da e oficijalnata... ama se zboruva deka pep vaka ke izlezi
Незнам поима неам ...Абе ја за пари те прашав?Ако знаеш кажи, ако не трај си
Што се разбираш па ти од фудбал ,и поима немаш што значи тоа љубов спрема клубот и нестрпливост за некоја утакмица ,тоа што некој неможе да дочека да го види својот омилен клуб на ТВ и да навива за него не значи дека веќе поминале во 1/2 финале ...!:punish:торко
Ниту еден навивач на Арсенал никаде нема напишано ,ќе ги згазиме ,ќе ги убиеме ,петарда ,незнаат што ќе им се случи ,напротив тоа само од навивачи на Барса може да се прочита ,разгледај малце па коментирај ...