Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен празник на сите фанови на Барса - припаднички на понежниот пол.

П.С.
Денеска му е роденден на Флорентино Перез:pos2::pos2::vozbud::vozbud:

Нема што да се пцуе но и те како може да се критикува. Тоа што го направи Ето во Барса Ибра нема никогаш да го постигне, несомнено на Ибра повеќе му лежи тим како Интер а на Ето тим како Барса. Во моментов баш Ибра е тој што чека топка на тацна.

Па се инатат тука, Ибра неможе ни половина да направи за Барса од тоа што го направи Ето.

Институтот за фудбалска историја и статистика (ИФФХС) ја објави официјалната листа на најдобрите клубови во светот за месец февруари.

2. (2.) Chelsea Англија 286,0

Челси имаше ептен лош месец колку што знам а е втор. Реал сите победи го нема. Веродостојно. Да .)

Ајде бе читам и се чудам...некој плука по Ибра дека не дава голови...

Па добро бе момци а кога даваше голови сите веднаш си поигрувавме со другите кои ни велеа дека е промашен трансфер..а ние им го покажувавме спротивното...сега е смешно да плукаме по него...

Факт е дека во моментов игра многу слабо но треба трпение...има криза Ибра.Пеп не за џабе плати толку за него...не треба сега да си велиме дека ќе земеме нов напаѓач....ако секоја сезона ги смениме играчите тогаш нема да видиме титула!

Институтот за фудбалска историја и статистика (ИФФХС) ја објави официјалната листа на најдобрите клубови во светот за месец февруари.

Челси имаше ептен лош месец колку што знам а е втор. Реал сите победи го нема. Веродостојно. Да .)

Каде е Реал?

1 Real Madrid
2 Barcelona
3 Valencia

Ете ја :D

Муабетот ми беше листата као за февруари е праена, а другото го напишав во горниот пост :)

А и мене муабетот ми беше каде е Реал во таа листа пошто чудно ми беше да го нема :)

А и мене муабетот ми беше каде е Реал во таа листа пошто чудно ми беше да го нема :)
Ај објасни ми врз основа на што е направена таа табела? Врз основа на освоени бодови, дадени погодоци, одбрана... или ?

Ај објасни ми врз основа на што е направена таа табела? Врз основа на освоени бодови, дадени погодоци, одбрана... или ?

Хах па тоа прашувам и јас...не ми е јасно зошто реал го нема?

eve ti go real 33

eve ti go real
33.(27.)Real Madrid CFEspaña/179,0

a prv tim

1.(1.)FC BarcelonaEspaña/321,0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom