Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
инаку барселона го скина панатинаикос среде атина :)))) 67-70 ... наваро фор лајф :))

http://www.totalbarca.com/2010/opin...e-week-is-sergio-busquets-really-good-enough/

Знам дека на оваа тема е имало многу дискусии, но кога веќе на блогот пак ја отвориле ќе го кажам моето мислење...

Според мене Серџо Бускетс има голем потенциал за да прерасне во голем играч, но моментално Туре треба да игра како стартер, барем со тимовите од горниот дел на табелата, додека Серџо да игра со полесните противници.Туре е многу поискусен од Бускетс иако моментално не е во ланската форма (тоа се должи пред се на нередовната игра), мислам дека Туре ако игра почесто ќе се врати во старата препознатлива форма.Ме радуваат неговите последни изјави дека иднината му е во Барса и мислам дека доколку е во добра форма може да игра уште 2-3 години па потоа да му го остапи стартното место на Серџо кој тогаш ќе е многу поискусен.

П.С Дани е при крај со опоравувањето, додека Абидал и Кеита сеуште тренираат во сала.

ја не гледам потенцијал во Бускетс да стане како Чави или Иниеста но би можел да бида многу добар играч кој би можел да игра стандардно во Барса.
Има добра техника а и борбен е :)

И ваков Туре кој не е во ланската форма е подобар од Бускетс, бар за мене. Бускетс има уште фурни да јаде за да го стигне Јаја. Има време за него, сеуште е млад, битно е што има талент и за некоја година нема зашто а да не стане еден од најдобрите на таа позиција.

Во моментот јас сум за Туре да биде во прва 11-ка, бар со појакиве тимови, ради подобрите способности и искуство што го поседува. Незнам која е причината кај Пеп за неговото изоставување, али сигурно нешто има.

Пике го продолжил договорот до 2015-та, нека му е честито!

ја не гледам потенцијал во Бускетс да стане како Чави или Иниеста но би можел да бида многу добар играч кој би можел да игра стандардно во Барса.
Има добра техника а и борбен е :)

Од помладите играчи, единствен кој го има тој потенциал да стане како Чави, Иниеста и Меси е Тиаго и донекаде Гаи Асулин, но ќе видеме времето ќе покаже :smir:

Од помладите играчи, единствен кој го има тој потенциал да стане како Чави, Иниеста и Меси е Тиаго и донекаде Гаи Асулин, но ќе видеме времето ќе покаже :smir:

+ Gerard Deulofeu :smir:
Ама истото се збореше и за Џио Дос Сантос и Бојан..... Има многу деца у барса што имаат потенцијал да станат зверови, ама дали ке го искористат !?!

Gerard Deulofeu сега за сега е феноменален, голови, асистенции, дриблинзи...врх..:zver:
Тиаго ќе го биде и тоа како, а Гаи некако физички ми е преслаб, али потенцијал има за извос детето.

dobro e pike go prodolzil dogovorot i veruvam deka za kratko vreme ke stane toa sto e puyol denes

alves najverojatno ke go ima utre so malaga,i konecno taa desna strana sega ke se ujace malku

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom