Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
P

pepito*

Гостин
Ако мислиме на истото, ќе им се понуди нов договор на Дани и Кеита на крајот од сезоната

Едит
Ова ме радува

Росел е најголем фаворит за претседателската позиција, а во текстот пишува дека тој ќе му ја даде целата моќ на Пеп

V

Viktoranius

Гостин
Мислам дека така ќе играме во одбрана

--Џефрен---Пујол---Милито---Максвел--

Џефрен на два натпревари играше како десен бек во купот и добро се покажа направи 1 асистенција така да може да сметаме на него.
Пујол мора да игра во одбрана страшен тандем со Милито ќе се и мислам дека со овој состав ќе издвојуваме победа :)
Чек малце, Џефрен нели одигра една утакмица во нападот, или јас сум сонувал нешто? Од кај сеа па десен бек излезе?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Незнам ни јас од кај сеа Џефрен бек.
Крилен играч/напаѓач, незнам баш како би се снашол како бекче.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Што се однесува до неговите прикажани игра на десно и лево крило, дефинитивно повеќе ми фаќа око кога игра на левата страна т.е лево крилен напаѓач.Tаму ми е најопасен.:):)
Иначе мислам дека нема шанса да го пушти Пеп со Атлетико како десен бек. Пре би играл со некој младинец, на кого тоа му е природна позиција, одколку со Џефрен.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
“Жешка“ вест.
Reports emanating from Spain have claimed that Emirates skipper Fabregas
has reached a verbal agreement to join the Catalan giants in the summer.
Cesc напиша:
They have denied it, I have denied it. I just want to focus on Arsenal," Fabregas told Sky Sports.
"I think Arsenal Football Club is above everything, every single player in its history and their fans, and the club, and myself - I think we deserve a little bit more respect."
ова како бонус.
Wenger напиша:
"Nothing plus nothing is nothing," said Wenger.
:hump:
:bip:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
“Жешка“ вест.
Reports emanating from Spain have claimed that Emirates skipper Fabregas
has reached a verbal agreement to join the Catalan giants in the summer.

ова како бонус.

:hump:
:bip:
Џабе се курчиш сеа, ке дојде летото ке видиме шо ке бидне.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не го поти друже, ќе видиме, има време, гледајте вие таму да ја одржите колку толку борбата за титулата со Манчестер и Челз, зашто ако ја ебете таму а притоа и во ЛШ ојде Цеск у неповрат.:smir:

п.с Верувај дека филмот ич не го кршиш !!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Он мисли плачеме за Фабрегас.:pos:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Јас не се курчам,само ви го кршам филмот шо си ги правите последниве недели.:xx:
"Филмот" не е наша режија.... туку на шпанските весници, иди курчи им се нив :) А дали е добар "филмот" ке видиме за 4-5 месеца, мене искрено сеедно ми е ;)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не го поти друже, ќе видиме, има време, гледајте вие таму да ја одржите колку толку борбата за титулата со Манчестер и Челз, зашто ако ја ебете таму а притоа и во ЛШ ојде Цеск у неповрат.:smir:

п.с Верувај дека филмот ич не го кршиш !!
Си гледаме ние.Цеск не си иде/земале или не земале титула.Немаме лидер кој би го заменил/Венгер прави профит ама не е луд да го продаде најдобриот играч.Вие би го продале Меси?Јунајтед го продаде Роналдо,ама го имаше Руни како замена.:smir:

Он мисли плачеме за Фабрегас.:pos:
На секоја страна се спомнува.:toe:

"Филмот" не е наша режија.... туку на шпанските весници, иди курчи им се нив :) А дали е добар "филмот" ке видиме за 4-5 месеца, мене искрено сеедно ми е ;)
“Филм“ во кој верувате.:wink:
:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom