Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
2 Утакмици и јас знам дека играше, Ама 6 ???:smir:
повеќе од 2 утакмици играше како стопер,биди сигурен...
пошо колку ги следам реал тука некаде и барселона сум ги прател уз пат:smir:

I

IBIZA SOUND

Гостин
problem e toa sto gi nema alves i ture no mislam deka ke nema problem vo sostavuvanjeto na odbranata
maksvel izigra dobro na desnata strana,imase nekolku dobri brobivi

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Е тоа го мразев, на исклучително важни натпревари ни се повердија играчите добро што не се повредени Чави и Иниеста затоа што нула ќе сме без нив и немаме соодветна замена освен Тиаго.
Во одбранбената линија не се плашам многу зашо нема да игра Пике бидејќи Милито може да му го земе стандардното место затоа што далеку е подобар и поискусен ни еден играч неможеше вчера да го мине а за десен бек мислам дека ќе игра Пујол за во одбрана да му се даде шанса на Чиги не за џабе фрливме 25 милиони ебаго, цела сезона ли на клупа да ја одседе.:icon_lol:
Ако се сеќавате Чиги играше во првиот натпревар стартер и добро го одигра... Ете така некако би бил составот против Атлетико

Валдес
Пујол Милито Чиги Абидал
Чави Бускетс Иниеста
Меси Ибра Анри/Педро

Можеме да ги згазиме со овој состав. :pipi:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.326
Поени од реакции
288
Ај нека ни е честито победата....голот на Меси-прајслес!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Играше против Челзи полуфинале во Лондон и финале со Манчестер.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Да а? И дојде да им кажуваш на луѓе што не пропуштиле утакмица на Барселона од 1995, кој што играл за Барса? Да го праиме муабетов после 10 од финалето па ај да не убедуваш. Ама уште нема поминато ни година и сите навивачи на Барса памтат се во врска со последната сезона.

Туре одигра како бек на втората утакмица против Челзи само во второ полувреме откако се повреди Маркез. Затоа што Маркез го одигра прво полувреме. и во финалето на ЛШ кога Пујол играше десен бек, Пике и Туре централни и Силвињо како лев бек.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
За следниот меч со Атлетико очекувам да игра Анри...ќе ни треба неговото искуство против таков незгоден противник.

Не очекувам да биде лесно против Ателтико,ќе се намачиме малце.Ни недостигаат одбранбени играчи но важно Чави,Иниеста,Меси и Ибра се тука и се надевам дека никој нема да се повреди на тренинг...

пс: Чуствувам дека Ибра ќе даде гол :pobeda:

ппс: Дали приметивте само каква беше подршката од трибините вчера на Камп Ноу...така сум ги слушал само на дерби натпревари...:barcafan:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Нека ни е честита победата, покажавме зошто сме најдобри на свет.

На Пеп му симнувам капа, го вади Ибра, ја засилува средината и автоматски неговиот тим ја контролира играта. Ги повлече малку поназад, му дозволи повеќе простор на противникот и докажа дека може да се носи со незгоден противник и со играч помалце. Иниеста и Меси според мене се играчи на натпреварот... Иниеста го имаше секаде, Меси гол и асистенција. Милито го видовме после 2 години како стартер и одлично се снајде во улогата, одлично одигра. Се на се возбудлив натпревар.

Маркез не требаше да добие црвен картон, али тоа е тоа...

И да, останува бодовната разлика со Мадрид, ним им останува само да даваат изјави како онаа на Кака од вчера...

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Whereas Madrid is willing and looking forward to become first in the league, it seems that the decisive match is that which will be played at the Santiago Bernabeu. Youth against Stars, Talent against Money, Barca against Madrid.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Нека ни е честита победата, покажавме зошто сме најдобри на свет.

На Пеп му симнувам капа, го вади Ибра, ја засилува средината и автоматски неговиот тим ја контролира играта. Ги повлече малку поназад, му дозволи повеќе простор на противникот и докажа дека може да се носи со незгоден противник и со играч помалце. Иниеста и Меси според мене се играчи на натпреварот... Иниеста го имаше секаде, Меси гол и асистенција. Милито го видовме после 2 години како стартер и одлично се снајде во улогата, одлично одигра. Се на се возбудлив натпревар.

Маркез не требаше да добие црвен картон, али тоа е тоа...

И да, останува бодовната разлика со Мадрид, ним им останува само да даваат изјави како онаа на Кака од вчера...
Kоја изјава?

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55

Не верувам дека повеќе од мене ја гледаш Барса.

Само со Челзи во Лондон итоа поради повредите на Пујол (или Суспензија не се Секавам баш најдобро за Пујол ама знам дека не можеше да игра), Маркез, Милито, Касерес (Исто иза него како што моментално во Јувентус, мн слабо одигрува како Централен Стопер, подобро се снаоѓа на Крилните Бекоски Позиции). Затоа Туре играше стопер заедно со Пике во Лондон, и на Финалето во Рим.

А Сега те молам дај кажими со кој други Играше Стопер ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom