Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ае честито победа. Сеа уште Валенсија да си заврши работата и идеме на +8:)

Не те навредив, а ако се навреди со тоа мочко ти се извинуем, немав намера.
А сега за ова другово, да поништен чист гол! ОК! А ти го забрае офсајдот што им беше суден на Осасуна против вас, или тоа не ве интересира? И пеналот над Роналдо не бил пенал? Ццццц, ок ај отидов да гледам фудбал :smir:

Diving champion 2009

Очигледно Роналдо добро ја разбрал онаа Прво скокни после викни "oп!"...Прво се фрли после дојде до контакт. Ако ова не е глума, тогаш незнам...Само слеп човек или посебната раса наречени фанови на Роналдо не можат да го видат очигледното. А и Бензема беше во 16те метри по што го даде голот.

Ае честито победа. Сеа уште Валенсија да си заврши работата и идеме на +8:)
И ќе има забава до бесвест:vozbud:

Diving champion 2009

Очигледно Роналдо добро ја разбрал онаа Прво скокни после викни "oп!"...Прво се фрли после дојде до контакт. Ако ова не е глума, тогаш незнам...Само слеп човек или посебната раса наречени фанови на Роналдо не можат да го видат очигледното.

Абе нормален ли си ти бе. Ова е чист пенал, немој за џабе да зборуваш:tapp::tapp::pos2:

Cestito pobedata....

Dobro sto pobedivme...Dobro bese ne bese penal nekogas se slucuva barem ne tolku cesto kako zadrigjanive vazni se 3 boda.

Ај нека ние честито победа......иначе ако од пенал ептен за мерак беше голот на Ибра,а Валенсија не се секирајте ќе си заврши работа:smir:
:barca:

Ајде нека ни е честито победата,иако ке си признаам од непостоечки пенал,ама ајде и нас еднаш да ни досудат пенал,сеа уште Валенсија да си ја заврши работата и одиме на +8:vozbud:

Фанови на Мадрид Гонетесе.

Еспањол најмногу ги мразам одавно немавме остварено Победа против нив.

1 : 0 Задоволен сум како 10 : 0 да сме тепале, никогаш не играле фер против нас.

Боби4е брат кај си сега? Немаше офсајд? Сега веќе не ми е криво што тепавме со тој пенал.

Боби4е брат кај си сега? Немаше офсајд? Сега веќе не ми е криво што тепавме со тој пенал.
Дај те молам ако имаш некој линк со головите на Реал. Сите викаат нешто офсајд имало, јас не ја гледав утакмицава испаднат бев:toe:

Некој не мислел така изглеа. :toe:

Како шо читам по коментарите изгледа судијата не мислел така:jaj:

Гвардиола: Чави ми потврди дека имало пенал

Е добро де,имаше влечење со рака,чисти пенал,правилна одлука на судијата.

Ajde borbata ke prodolzi do kraj...morame maksimalno da se skoncentrirame na site natprevaruvanja...

Sega Svetskoto Prvenstvo ke ni bide prioritet...potoa ke vidime vo LS kogo ke ni dade zdrepkata!!

Да,судијата.

Честито победа.
да , судијата реши баш така...
овој чави кој со снајпер да го застрелаа,падна ко покосен... ццц
ако де радувајте се и на вакви победи не е проблем, сепак на вистината ќе излезе на крај :smir: и се ќе дојде на свое место :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom