Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека има ТВ3 на официјалните дресови :smir:

bb[noone];2832773 напиша:
а зошто си го заборавате Гаи Асулин ?
Гаи не е спремен за првиот тим.

Многу галама има околу него, ама не изгледа многу подобар од другите негови врсници.

Не викам дека нема да биде одличен фудбалер во иднина, ама следниот Мес..?! нема шанси!

Екипо сакам си порачам дрес на барса од официјалната страна фцбарцелона.цат... дресот ќе биде празен (без име на играч или име по моја желба) сега сакам да ве прашам дали на официјалните дресови на барса што ги носат стои беџот ТВ3
tv-3-barcelona-sponsor-logo.jpg

и дали да си порачам дрес со таков беџ, се доплаќа уште 9 евра тој :smir: ај ве молам кажете ми

ТV 3 се спонзори и ги пренесуваат домашните натпревари на Барса. Сум приметил дека не го носат амблемот редовно на дресовите. Некој сезона го носат, некоја не.

Пред две години мислам дека го носеа само во некои натпреварувања.

Моја препорака. Не фрлај пари за џабе. Нема баш никакво значење тој амблем.

Ок нема да го порачам со тоа, арно вика стар дуст, само фрлање пари...
Утре да му дадам пари на брат ми, и тој да ми порача преку нет со мастер кард :smir: Честита нека ми е :pos2:

Ок нема да го порачам со тоа, арно вика стар дуст, само фрлање пари...
Утре да му дадам пари на брат ми, и тој да ми порача преку нет со мастер кард :smir: Честита нека ми е :pos2:

Па кога ќе стигне...очекуваме сите слики:smir:

Еве сега Барса има шанса да го доведе Ебуе не играше ЛШ значи ако го доведеме во тимот ќе може да игра ЛШ така да нема што да се чека плус е и ефтин и е супер играч ќе го биде да ја грее клупата а сигурно би бил солидна замена за Дани Алвеш.
Незнам што чекаме.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom