Срамота шо да кажам , и пред да го изберат Јонуз за селектор бев за било кој само да има дисциплина , а погледни го видеото5 - 0, абе повеќе, за ваква федерација и 10 - 0 да изгубиме е добар резултат, копилиња смрдливи, ни ја ебаа и репрезентацијата и фудбалот, смрдежи.
Па тој коњот Јонуз, немал концепција како на Шаќири да му даде да изигра 10 мин во својата проштална утакмица, му рекол извини не ми влагаш у тактика, еј ненормален, ова требаше опроштајна да му биде, а овие од ФФМ и не му кревале, не нормално е ова, срамотно.
Доле федерација, доле Јонуз и останати копилиња.
Тепачка?Јас разбирам после ваков страрт да избувнеш и да му одиш но погледни не се ни чепнаа , а копукот Седловски со копачка у фаца на Попов и после шамар му удира не е можно еј.Еве ви тепачка на Мелгерг и Љумберг на тренинг.Се случуваат такви работи затоа не скокајте многу, а ако не сте за на утакмица да ја бодрите Македонија тогаш не кобите како стари баби колку да сме изгубеле.
Како бе само кај нас, па во еден Реал Мадрид фудбалерите се тепаат меѓу себе. Се случува, башка што ова е прв пат во Македонија фудбалери да се степаат во репрезентација.Господе Боже.... Ова само кај нас го има, гарант... ма ни фудбал треба да има кај нас ни ништо, фудбалот не заслужува да го гнасиме маме им ебам...
Добро сега ако правиме за инает муабет.А што ако Попов му испцујал се женско во фамилија или некако ги испровоцирал или удрил.Сакаш да одиме до бескрај?Тепачка?Јас разбирам после ваков страрт да избувнеш и да му одиш но погледни не се ни чепнаа , а копукот Седловски со копачка у фаца на Попов и после шамар му удира не е можно еј.![]()
Бар овие не се шамараа ко пичиња и се поздравија и извинија на крај :гуш:Еве ви тепачка на Мелгерг и Љумберг на тренинг.Се случуваат такви работи затоа не скокајте многу, а ако не сте за на утакмица да ја бодрите Македонија тогаш не кобите како стари баби колку да сме изгубеле.