Mangavadu
пролетер
- Член од
- 23 март 2009
- Мислења
- 695
- Поени од реакции
- 42
Така, така се брани и се навива за Македонија.На 100 годишнина 0-5 ќе изгубиме, сакам да ги засрамат да им ебам копитата селски.
Така, така се брани и се навива за Македонија.На 100 годишнина 0-5 ќе изгубиме, сакам да ги засрамат да им ебам копитата селски.
Ами што да прави,ова е срамота бе,ќе навивам за фудбалот во Македонија кога сите ќе бидат ФУДБАЛЕРИ,а не кечериТака, така се брани и се навива за Македонија.
Не ми кажувај ти на мене како се навива те молам, плачам од среќа,тага и секогаш сум со репрезентацијата од кога знам за себе, а имам само 15 години.Ова веќе е претеризам, немам зборови.Тие не се замараат јас да се замарам?Па ич не ми е гајле и да ги исплескаат 5-6 гола.Така, така се брани и се навива за Македонија.
Абе кој Прилепчани,јас оној Седло не го признавам за ПрилепчанецПрилепчани да не се лутат учев таму ама од нив нема по избувлив народ право на ќотек.
Штом употребуваш фраза: „ги исплескаат“ место „не исплескаат“ и не си некој голем навивач. Игра Македонската фудбалска репрезентација, а ако не се замараш, тогаш дај ја картата на некој вистински навивач.Не ми кажувај ти на мене како се навива те молам, плачам од среќа,тага и секогаш сум со репрезентацијата од кога знам за себе, а имам само 15 години.Ова веќе е претеризам, немам зборови.Тие не се замараат јас да се замарам?Па ич не ми е гајле и да ги исплескаат 5-6 гола.
Хахаха не бре, така ти се чини, тоа за 200 евра беа зборовите на Попов, Новески е супер човек, него само го снимаа од далеку, а звукот беше од блиску кај тие што се степаа.А видовте тоа нз кој беше изгледа Новевски збореше со Јонуз мислим(не е важно кој бил)вика дека ќе даел 200 евра и нема да игра и вика дека не му се игра,а овја со кого збореше само го убедуаше да игра,да не се откаже
5 - 0, абе повеќе, за ваква федерација и 10 - 0 да изгубиме е добар резултат, копилиња смрдливи, ни ја ебаа и репрезентацијата и фудбалот, смрдежи.На 100 годишнина 0-5 ќе изгубиме, сакам да ги засрамат да им ебам копитата селски.