Скандал во репрезентацијата: Седловски му удри шлаканица на Попов!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
леле овоа се бруки бе, ццццц не сам верувал у вакво нешто, какви се овие играчи бее, а па тој Наумовски шо па тој, ако може на натпревар да се стеапт хихихи кој бруки ќе бидеме, до сега мислев дека сме сложна репрезентација и дека има единство и разбирање меѓу играчите тоа го сметав како предност во битката да издвоиме пласман на некое првенство, но ова сега го поби сето мое размислување, многу сум разочаран

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.455
Поени од реакции
8.586
СРАМОТА ај тие што се брукаат и нас со ова не брукаат дали овие се за репрезентција ГОВЕДА невоспитани нека земат и ножеви нека се издупат да ти ебам државата дас ти ебам јас да сум сега двата во притвор за нарушување на јавен ред и по една кривична пријава па пак некасе тепаат пред камери ДА МУ ЕБАМ ТО СЕЛСКИОТ ДУП ДА МУ ЕБАМ :kesa:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Попов го знам душа човек не знам со некој да се скара не па да удри..Ги видовте ли и Пандев и Стојков одма потрчаа да ги разделат.А овој Наумоски ке го тепа и тој на Попов наместо да го смири сограѓанинот тој оди и он да тепа како во селска кафана.
Уште еданш браво за Попов иако помлад со многу поразвиен мозок.Незнам кој друг вака ќе си ќутеше како тој.Прилепчани да не се лутат учев таму ама од нив нема по избувлив народ право на ќотек.

P

pepito*

Гостин
Така, така се брани и се навива за Македонија.
Ами што да прави,ова е срамота бе,ќе навивам за фудбалот во Македонија кога сите ќе бидат ФУДБАЛЕРИ,а не кечери
Мора да им се даде отказ и на Седло и на Наумоски-па тогаш ќе гледаме фудбал

Инаку ако не се тие џам че свиткаме:kesa:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
ова срамота е бе:tapp::tapp: треба да ги казнат утре да не влезат у игра:kesa::nesum:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Така, така се брани и се навива за Македонија.
Не ми кажувај ти на мене како се навива те молам, плачам од среќа,тага и секогаш сум со репрезентацијата од кога знам за себе, а имам само 15 години.Ова веќе е претеризам, немам зборови.Тие не се замараат јас да се замарам?Па ич не ми е гајле и да ги исплескаат 5-6 гола.

P

pepito*

Гостин
Прилепчани да не се лутат учев таму ама од нив нема по избувлив народ право на ќотек.
Абе кој Прилепчани,јас оној Седло не го признавам за Прилепчанец
Тој од село Коњари е!(колку што знам)-па таму сигурно има поцивилизирани луѓе од овој КОЈ НИ Е КАПИТЕН

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
А видовте тоа нз кој беше изгледа Новевски збореше со Јонуз мислим(не е важно кој бил)вика дека ќе даел 200 евра и нема да игра и вика дека не му се игра,а овја со кого збореше само го убедуаше да игра,да не се откаже

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Не ми кажувај ти на мене како се навива те молам, плачам од среќа,тага и секогаш сум со репрезентацијата од кога знам за себе, а имам само 15 години.Ова веќе е претеризам, немам зборови.Тие не се замараат јас да се замарам?Па ич не ми е гајле и да ги исплескаат 5-6 гола.
Штом употребуваш фраза: „ги исплескаат“ место „не исплескаат“ и не си некој голем навивач. Игра Македонската фудбалска репрезентација, а ако не се замараш, тогаш дај ја картата на некој вистински навивач.

M

Mario Gómez

Гостин
BigDeal ...Се случуваат вакви работи во фудбалот па и тие се луѓе имаат нерви.Сега што има и идиоти тоа е друга работа. Попов не избувна толку, и тоа е спортско и професионално однесување а додека Наумоски и Седлоски покажаа која селјачана се.Пред некое време Подолски на Балак го удри па ништо се си се врати во свој ред.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
А видовте тоа нз кој беше изгледа Новевски збореше со Јонуз мислим(не е важно кој бил)вика дека ќе даел 200 евра и нема да игра и вика дека не му се игра,а овја со кого збореше само го убедуаше да игра,да не се откаже
Хахаха не бре, така ти се чини, тоа за 200 евра беа зборовите на Попов, Новески е супер човек, него само го снимаа од далеку, а звукот беше од блиску кај тие што се степаа.

T

the Carpenter

Гостин
Ај нека му објасни некој на Седлоски што значи лентата околу раката и што значи да си капетан на репрезентација.

Ама итно!

Сељак....

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
На 100 годишнина 0-5 ќе изгубиме, сакам да ги засрамат да им ебам копитата селски.
5 - 0, абе повеќе, за ваква федерација и 10 - 0 да изгубиме е добар резултат, копилиња смрдливи, ни ја ебаа и репрезентацијата и фудбалот, смрдежи.
Па тој коњот Јонуз, немал концепција како на Шаќири да му даде да изигра 10 мин во својата проштална утакмица, му рекол извини не ми влагаш у тактика, еј ненормален, ова требаше опроштајна да му биде, а овие од ФФМ и не му кревале, не нормално е ова, срамотно.

Доле федерација, доле Јонуз и останати копилиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom