Д
ДаркхарТ
Гостин
a kade vide ti umetnost vo muzikata na slatkar?Гласам за Слаткар. На Врчак сите песни му се исти, нема ништо различно, се тоа па тоа, веќе е досаден на музичката сцена. Слаткар можеби има безобразни зборови во песните, но тоа не е ни битно кога станува збор за музичката уметност.
muzika-kompjuterska
tekstovi-sranja
а тебе уште кога ќе ти ја видам аврил лавињ на аватар јасно ми е колку се разбираш од музика.Гледам и запалена по слаткар си али јбг фејк си е фејк..ама гледам дека ги знаеш колку толку текстовите ...:smir: Тоа е.. сите плукаат по Слаткар, а дома на плејлиста прв им е.. како и да е..
гласам за Слаткар ..Врчак не ми е толку омилен, иако се труди дечкото..
Јес да текстовите на Слаткар се безобразни ,, и на многу други рапери се такви па што? никој ништо не рекол ..ама мора за Слаткар да се јадат г***а .. :smir:
и мислам дека е крајно глупаво да му се смеете за говорната маана ..што луѓе ќе бевте и зза тоа сеир ..ццц.
и на ова неможев да се воздржам...и да нејќеш ќе ги слушнеш.еве на пример јас,не ги знаев песните на слаткар се додека не отидов на базент...или било каде.а ти ако го имаш на плејлиста дома не значи дека секој е фејк ко тебе поздравсДобро, нека е детско. Размисли: Не е така? ' kis4e ' :nenene: