И после зошто имало педофили...

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
30
Случајно на една страна наидов на едни фотки. Па добро бе мајку му стара, тие родителите нормални ли се? Како може да дозволат своето дете, кое треба да го поминува детството играјќи жмурки, брканици, да го прават како 20 годишна девојка. Инаку во Америка постојат многу вакви натпревари од типот на Мис дете, и се борат на кое дете ќе му натрупат повеќе шминка и поружно.
Уште одамна гледав на „Нерешени мистерии“ за едно девојче кое станало мис на незнам што и потоа било грабнато од некој маж и мислам дека било силувано. И после зошто педофилија цвета?? Е па заради несовесноста на родителите и водачите на таквите глупави организации.

10.jpg

11.jpg

1_002.jpg

5.jpg

http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=7190&Itemid=13

Незнам дали е до мене и едноставно сум голем скептик, ама многу вештачки ми изгледа ова, дури како да се додавани главите од возрасни девојки со помош на некој програм...:):):)

абе фотомонтажи се....не гледате какви глави имаат а телото како на кукла:pos2:

Имаше за ова на телевизија, ги пунеле со силикони. Тоа е мора да има и ретардирани за да има баланс во светот:baeh:

не само што изгледа туку туку и така е
преголема разлика на тенот помеѓу лицата и телата,ќе речеш ај тоа со пудра ќе се среди некако ама и пропорциите на главата и телото не се совпаѓаат баш а и цртите на лицето не се баш детски.....

Напишано од statusQuO
Незнам дали е до мене и едноставно сум голем скептик, ама многу вештачки ми изгледа ова, дури како да се додавани главите од возрасни девојки со помош на некој програм...:):):)

не бе баш детски се главите :pos2:
ама апла шминка има, ненормално..:nesvest:

:shok::pov::pov:Гнасни се у фацата се како духови.

Абе ова вистина е порано на vh1 ги дава инаку ова се деца од 8или 9 годинки :uvo:

Абе дечки, што зборувате глупости, сликите се вистински, а постојат организации кои што прават вакви работи. Како на пример оваа.

http://www.universalroyalty.com/

Што по ѓаволите си се фатил за таа слика, погледни ги другите и докажи ми дека се фотошопирани, затоа и линк ти дадов, да ги погледнеш и другите слики.

се забележува разликата.овие не се деца.башка и косиве глеј им ги
ова плавово да не го фарбаат од мало??

Јоооој- гадосиииииии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom