X-Outing

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување
кажувајте коа има следна DnB журка да се остаиме хаха

И стави видео од тебе да те видиме...:tv:

Како што наведов погоре хаха.. не ставам видео.. ми смрдат чорапите таму.. хахаха

се шалам.. ке биде.. кога ке имам можност и кога ке го правам перфектно.. ке направам една компилација :)

• Ми се допаѓа
Reactions: VIP
Кхм, пошо ДонЈас е фег, и неќе да признае дека степот го виде коа ја му го интерпретирав, онда ја ќе кажам дека, хм, го видов пред година две, чепкав нешо од Tech Itch на youtube, ептен ме бендиса, па го научив, неколку вида денс па ко ќе земеш да го степуваш да ги комбинираш...Не е тешко, треба да најдеш убав туторијал и некој да ти каже кој чекори први да ги учиш па шо да комбинираш..

Како и да е, се слагам со Тончи..у глобала е гунгула на днб журки, така да нема шанса вака да се млатиш, иако од искуство знам дека ептен кејф праи коа ќе си малце на страна и ти се погоди трака лесна за фаќање и си ја степуваш вака цела..:)

Кхм, пошо ДонЈас е фег, и неќе да признае дека степот го виде коа ја му го интерпретирав, онда ја ќе кажам дека, хм, го видов пред година две, чепкав нешо од Tech Itch на youtube, ептен ме бендиса, па го научив, неколку вида денс па ко ќе земеш да го степуваш да ги комбинираш...Не е тешко, треба да најдеш убав туторијал и некој да ти каже кој чекори први да ги учиш па шо да комбинираш..

Како и да е, се слагам со Тончи..у глобала е гунгула на днб журки, така да нема шанса вака да се млатиш, иако од искуство знам дека ептен кејф праи коа ќе си малце на страна и ти се погоди трака лесна за фаќање и си ја степуваш вака цела..:)
фејкер, остај икстепот, кажи ми дали иксаутингот го праиш без мана?
пошо ја идам напред, и на идење наназад, десно пример, си ја оставам десната нога напред на пета, а со левата е*ано ПОДРИПНУВАМ на прсти место да ја лизгам....не ги лизгам нозете, туку рипкам (не толку, сеа малце го “нашминкав“ изглеа ко да лизгам ама не е така...

фејкер, остај икстепот, кажи ми дали иксаутингот го праиш без мана?
пошо ја идам напред, и на идење наназад, десно пример, си ја оставам десната нога напред на пета, а со левата е*ано ПОДРИПНУВАМ на прсти место да ја лизгам....не ги лизгам нозете, туку рипкам (не толку, сеа малце го “нашминкав“ изглеа ко да лизгам ама не е така...

Го праам без гајле, одамна..+ сеа пробувам нешо ново... [под сеа не мислам, у моментов -.-]

у врска со иксаутинг или сосема нешто трето?

Иксаутинг ама еден дел се прескокнува..it's kewl xD

Enivej: Онтопик, у русија на днб журки строго вака си ѕенѕаат, кај нас не е така, не ми ни смета, играњето и треба да биде слободно движење..сурфање..фаќање бранови...

Пер клиповено шо ги глеавме ја и ти, шо се чудевме шо чудо е. :) ти текнуе?
Ама на тоа не прескокнуваат дел, на тоа го прескокнуваат денсот :) Сосема трето ми изглеа, не е иксаутинг тоа...Не се ни смета под иксаутинг...За нешо друго да не мисли...господнемразисите?

Ама на тоа не прескокнуваат дел, на тоа го прескокнуваат денсот :) Сосема трето ми изглеа, не е иксаутинг тоа...Не се ни смета под иксаутинг...За нешо друго да не мисли...господнемразисите?

Мајт би, џаст ми донт тинк соу. Прерипнуваат на тоа еден чекор, и малце подрукше ги праат. Како шо памтам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom