Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
изгледа не ти се чека до почетокот на новите сослушувања кои започнуваат утре-ја имаш донесено пресудата предвреме некако.....ако сепак се успее да се докажи нешто очекувам извинување за овој ремет од 20 страници што ни го приреди:smir:
Немам донесено никаква пресуда :)
Единствената пресуда што ја знам јас а и сите вие ,е таа која ја отера старата **** во сериа Б :)
Овие сега "пресуди" што нестрпливо ги чекате се бајки за дечиња во кои вие слепо верувате и се надевате ...

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Па не џабе Мурињо прави такви гримаси ,а и сите други од Интер ... знаат луѓето и гледаат во каква лига дошле да играат фудбал ...
Не џабе има изјавено Мурињо дека го почитува Интер и се чувствува среќен ама калчото ...............

Мурињо :

Верувај дека секоја изјава на Мурињо е одлично темпирана и планирана за да создаде таква атмосфера да мислат дека сите се против Интер. Впрочем така и ги мотивира играчите...

@nerazuro поентата ми е дека го направивме тој муабет дека грешки се случуваат. Сума сумарум сите тимови отприлика исто профитирале/изгубиле од тие грешки. Не е во ред да една екипа да изиграва секогаш жртва.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Верувај дека секоја изјава на Мурињо е одлично темпирана и планирана за да создаде таква атмосфера да мислат дека сите се против Интер. Впрочем така и ги мотивира играчите...
Даво право си држи вода ова што го кажуваш ,но и неговата изјава е сосема точна и искрено искажана ,како што се искрени и гримасите што ги прави тој и играчите ...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
е тоа ти е веќе разлика од судија до судија.У италијанско има 2-3 судии шо знаат да судат стварно.Росети,Морганти и уше 1-2.Другите се за у аут.посебно тие залижаните шо изиграваат мафијаши со фризурите.немаат муда да дадат жолт ако играчот глуми фаул.Neroazuro ми се чини спомна за црбениот на самуел и затоа реплицирав.Шосеа да плачам шо канаваро доби црвен со фулам,а не беше ни за жолт и директно влијаеше на утакмицата и не елиминираа??Тоа е.Многу судии не заслужуваат а го носат тој епитет,ама ете.....И многу си дозволуваат играчите на интер најискрено со тоа аплаузите.можда треба морати да ги однесе на некој концерт сите заедно да се изнааплаудираат.:smir:
И у премиер лига има такви судии,ама каде каде се многу подобри.:smir:
Не спомнав за тој црвен туку за казните од фицг кон интер и кон другите клубови кои не се на исто рамниште и не се исто третирани..ама како што кажа пупоне можеби тоа е последица на тоа што не сакаат повеќе да го видат интер на врвот ионака предолго е таму(за некои) ..како што беше порано јувентус..:toe:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
сега да не ги постирам недосудените пенали за интер противн наполи и безвезните црвени..и секако ветерот што го дуваше дел перо кој чуствуваше голем притисок од зад грб....
...:pipi:

П.С. интер загуби на таа утакмица не знам која тие поентата?
ајде кажи кој црвен е е правилно досуден.а ја па да не барам оној балетанот милито шо паќа без везе.Со фиорентина знаеш колку фаули имаше без везе за вас????еден тон.немој со вакви глупости молим те.да збориме реално.:smir:

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Не спомнав за тој црвен туку за казните од фицг кон интер и кон другите клубови кои не се на исто рамниште и не се исто третирани..ама како што кажа пупоне можеби тоа е последица на тоа што не сакаат повеќе да го видат интер на врвот ионака предолго е таму(за некои) ..како што беше порано јувентус..:toe:
Дали со ова алудираш на тоа дека и Јувентус своевремено беше намерно симнат од врвот?
:vozbud:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
-=}{ВЛАТЧЕ}{=-;3474721[B напиша:
]Верувај дека секоја изјава на Мурињо е одлично темпирана и планирана за да создаде таква атмосфера да мислат дека сите се против Интер. Впрочем така и ги мотивира играчите...[/B]

@nerazuro поентата ми е дека го направивме тој муабет дека грешки се случуваат. Сума сумарум сите тимови отприлика исто профитирале/изгубиле од тие грешки. Не е во ред да една екипа да изиграва секогаш жртва.
според мене мурињо само ја кажува вистината иако има логика во ова што го велиш

Донекаде и си во право ама јас споменав како интер и другите клубови во италија не се исто третирани од фицг а не од судиите(тие прават ненамерни грешки..П.С јас сум судија и знам како е од моја кожа)

Дали со ова алудираш на тоа дека и Јувентус своевремено беше намерно симнат од врвот?
:vozbud:
да бе сега задоволи сте..што утеха ќе ви биди ако јас ви признаам иако не ми беше тоа поентата..:toe:

така само ни врти на друг начин ко амди бајрам
го свртив ама како флора кадриу..да беше како амди бајрам премногу сакрастично би било и многу луксузно..ама зависи од која гледна точка гледаш:smir:

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
според мене мурињо само ја кажува вистината иако има логика во ова што го велиш

Донекаде и си во право ама јас споменав како интер и другите клубови во италија не се исто третирани од фицг а не од судиите(тие прават ненамерни грешки..П.С јас сум судија и знам како е од моја кожа)
епа ако тие не се црвени картони,одма да си ја вратиш тоа потврдата за судија.ПОД ИТНО!!!!

знаеш кога ќе се сменат работите?????кога овие тројца би дошле пак да судат.

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
епа ако тие не се црвени картони,одма да си ја вратиш тоа потврдата за судија.ПОД ИТНО!!!!

знаеш кога ќе се сменат работите?????кога овие тројца би дошле пак да судат.

Oвој не, стално свирел против Јуве све му... :pos:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Oвој не, стално свирел против Јуве све му... :pos:
Тоа ти така мислиш затоа што сите свиреле за Јуве ,а само Колина(најдобриот светски судија според сите критериуми) бил реален ... :tv:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ти бе дечко ми ги читаш постовите..НИКОЈ НИШТО И НИКАДЕ НЕ СПОМЕНАВ СУДИИ И ЦРВЕНИ (добро напишав безвезни бидекќи за некои други немаше да бидат окарактеризирани за црвени)РАЗЛИКУВАЈ ПОИМИ...ФИЦГ-СУДИИ...

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ти бе дечко ми ги читаш постовите..НИКОЈ НИШТО И НИКАДЕ НЕ СПОМЕНАВ СУДИИ И ЦРВЕНИ (добро напишав безвезни бидекќи за некои други немаше да бидат окарактеризирани за црвени)РАЗЛИКУВАЈ ПОИМИ...ФИЦГ-СУДИИ...
а ти читаш шо ти пиша Влатче????изглеа ти не читаш.:smir:А шо судиш???У маало коа играте??????:toe:

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Тоа ти така мислиш затоа што сите свиреле за Јуве ,а само Колина(најдобриот светски судија според сите критериуми) бил реален ... :tv:

Kако што Тagliavento според сите интераши е најлош судија во Италија. А според сите други најдобар во моментов :wink:

а на крај од постот има едно --->:)pos:) - значи се зезав :wink:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Kако што Тagliavento според сите интераши е најлош судија во Италија. А според сите други најдобар во моментов :wink:

а на крај од постот има едно --->:)pos:) - значи се зезав :wink:
Нема везе :)
Ама знаеш секоја шала пола вистина ,во случајов комплетно вистина :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom