Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
многу работи ќе се сменат ако се пласираме ако не уште многу време ќе тапкаме у место
не мора да значи, чист пример ти е Рома, лани беа катастрофа, завршија 6-то место плус имаа(се уште имаат) финансиски проблеми, ништо не купија летото, а продадоа, сменија тренер по две одиграни утакмици... и јас си мислев Рома нема да се оправат во наредните 5 години, а како што гледаш работите не испаднаа така, еве сега слушам истите спонзори(Винд и Капа) спремаат нови договори за Рома и плус телевизиски права се очекува само од тие работи да искешираат 90мил евра, разбрав дека ги одбиле Адидас поради новиот богат договор со Капа... така да кога ваквиот развој на настани се случија на Рома, не гледам зошто не би му се случиле и на Јуве

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
само да не загубиме кај интер сеа ако дадеме први гол може да извадиме некој бод иаку на други утакмици може да се реши ЛШ оваа денес беше мн битна

не мора да значи, чист пример ти е Рома, лани беа катастрофа, завршија 6-то место плус имаа(се уште имаат) финансиски проблеми, ништо не купија летото, а продадоа, сменија тренер по две одиграни утакмици... и јас си мислев Рома нема да се оправат во наредните 5 години, а како што гледаш работите не испаднаа така, еве сега слушам истите спонзори(Винд и Капа) спремаат нови договори за Рома и плус телевизиски права се очекува само од тие работи да искешираат 90мил евра, разбрав дека ги одбиле Адидас поради новиот богат договор со Капа... така да кога ваквиот развој на настани се случија на Рома, не гледам зошто не би му се случиле и на Јуве
ама рома не дојде од Серија Б нас тоа не мачи многу пола тим ни се реконструира и ние имавме финансики проблеми поради тоа ама сезонава под очекувањата изиграа незнам зашто ама и повредите играа улога 70 повреди до сега не е на арно

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Леле леле како сложно си прават муабет и се подржуваат навивачите на Јуве и Милан ,ах колку зближува заедничката мака што си ја имате ...:pos2:
Такви мувлосани тимови само директно у Ц1 лига ништо повеќе :tv:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Леле леле како сложно си прават муабет и се подржуваат навивачите на Јуве и Милан ,ах колку зближува заедничката мака што си ја имате ...:pos2:
ај оди си во премиер лига и не замарај

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ако си ти здрав јас сум фрижидер у боја ОК ?

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
ај оди си во премиер лига и не замарај
Друже вакви моменти кај што масовно плачете ,и одвај се борите за 4 место (Јуве) и одвај некако играте фудбал и се извлекувате со потпросечни екипи (Милан) чекам со години ,помина времето кога штелавте утакмици ,кога дававте голови у последни минути ,кога секој судија ви судеше по 6 пенали на утакмица ... :pos2:
Правдата ве стигна одмана и да слатко беше ... меѓутоа сега е уште послатко зошто одвај се борите од таа беда да излезете ...:tv:

Ако си ти здрав јас сум фрижидер у боја ОК ?
Биди што сакаш ,мене тоа не ме интересира ...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Друже вакви моменти кај што масовно плачете ,и одвај се борите за 4 место (Јуве) и одвај некако играте фудбал и се извлекувате со потпросечни екипи (Милан) чекам со години ,помина времето кога штелавте утакмици ,кога дававте голови у последни минути ,кога секој судија ви судеше по 6 пенали на утакмица ... :pos2:
Правдата ве стигна одмана и да слатко беше ... меѓутоа сега е уште послатко зошто одвај се борите од таа беда да излезете ...:tv:

Биди што сакаш ,мене тоа не ме интересира ...
Допрва ќе дојде времето коа ќе покажеме кој сме тогаш нигде ќе ве нема и да имаш поздрав од Меси и дај не ја уништувај темава

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
`TENK`;3472393 ама рома не дојде од Серија Б нас тоа не мачи многу пола тим ни се реконструира и ние имавме финансики проблеми поради тоа ама сезонава под очекувањата изиграа незнам зашто ама и повредите играа улога 70 повреди до сега не е на арно[/QUOTE напиша:
добро бе веќе три сезони сте во Сериа А, па колку време ви треба да се оправете, Фиорентина беше Сериа Ц па кога стигна до Сериа А за неколку сезони започна да игра у во ЛШ, а Фиорентина и Јувентус не се исто, така да не се вади веќе со последиците од Сериа Б, знам дека имавте финансиски проблеми ама летото потрошивте 60-70мил за засилувања

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Допрва ќе дојде времето коа ќе покажеме кој сме тогаш нигде ќе ве нема и да имаш поздрав од Меси и дај не ја уништувај темава
Фала поздрави го и ти него :)
Иначе тебе те поздравија денес двајца Макси и уште еден анонимец му го заборавив името ,ти го знаеш сигурно ... :)
Ви посакувам среќа и покажете кој сте и што сте ,сега веќе на фер начин и со добра фудбалска игра ,Но Проблем со вас сум ...докажете се ,ама гледам сеуште не ви иде ,е дур е така ,ќе бидете цел на потсмев и ништо друго ...
ЕДИТ: Уствари ти за Јуве беше ... не е битно истото важи и за тебе

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
добро бе веќе три сезони сте во Сериа А, па колку време ви треба да се оправете, Фиорентина беше Сериа Ц па кога стигна до Сериа А за неколку сезони започна да игра у во ЛШ, а Фиорентина и Јувентус не се исто, така да не се вади веќе со последиците од Сериа Б, знам дека имавте финансиски проблеми ама летото потрошивте 60-70мил за засилувања
ја ти кажувам дека уште се чуствуваат последиците и повредите се причина за слаби резултати никогаш не изигравме со комплетен тим.

Фала поздрави го и ти него :)
Иначе тебе те поздравија денес двајца Макси и уште еден анонимец му го заборавив името ,ти го знаеш сигурно ... :)
Ви посакувам среќа и покажете кој сте и што сте ,сега веќе на фер начин и со добра фудбалска игра ,Но Проблем со вас сум ...докажете се ,ама гледам сеуште не ви иде ,е дур е така ,ќе бидете цел на потсмев и ништо друго ...
не сум за милан бе оооо ти форца Јуве !!!!

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
ја ти кажувам дека уште се чуствуваат последиците и повредите се причина за слаби резултати никогаш не изигравме со комплетен тим.

не сум за милан бе оооо ти форца Јуве !!!!
Знам приметив уште пред да се пожалиш дека си за Јуве ,да не знае човек што е потрагично црно-бел или црно-црн :tv:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Знам приметив уште пред да се пожалиш дека си за Јуве ,да не знае човек што е потрагично црно-бел или црно-црн :tv:
А ти каков сакаш да го земеш црно-бел или црвено-црн?
Ај МРШ од тука...
Поради вакви фанови како тебе на чоек ќе му одмили еден клуб како Арсенал

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
А ти каков сакаш да го земеш црно-бел или црвено-црн?
Ај МРШ од тука...
Поради вакви фанови како тебе на чоек ќе му одмили еден клуб како Арсенал
Еи ма немој молим те ... готово ќе пропаднат Арсенал сега без твојата љубов
Како прво овде пишувам како неутрален ,а не како навивач на Арсенал ...со ништо нашите 2 екипи за кои навиваме не ги споредувам ,за разлика од вас кои во недостаток на зборови користите само лични навреди ...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ЕЈ ве молам, значи ве молам да не серат екипи кој ја продадоа гордоста во замена за КАПИТАЛИ ! ! !

просто немате право на коментар никаков!!

што мислите бе вие, Јуве неможеше да се шитне на некој Руски нафташи, и Милан на Абу даби груп јунајтед???
а баш тие ги бараа... не, сепак си останаа на своето, не подигаат кредити кој ќе треба да ги подмируваат во следните 6 до 10 години, туку внимателно градат екипа по сите нормални процедури...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom