Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Juventus is historically the most successful team of Italian football[6]

ај шетај.:tapp:

You missed my point

Serie B is the lowest division

+тоа со најуспешен клуб на друг да му го кажуеш ....

На Милан може вода да му носите за успех а со Интер сте на исто :)

Не гибај за титули , пола од тие со судии ви се :pos2::pos2:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Очекувајте вечер 3 светска војна :vozbud::vozbud:
Самдорија-Џенова минимум 2 црвени картони ќе има :vozbud: Дуели колку сакате клизачи голови,пукање копачки у фаца и што ли уште не :) Најинтересна утакмица за ова коло
Почна војната уште во 5 минута :vozbud:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
You missed my point

Serie B is the lowest division

+тоа со најуспешен клуб на друг да му го кажуеш ....

На Милан може вода да му носите за успех а со Интер сте на исто :)

Не гибај за титули , пола од тие со судии ви се :pos2::pos2:
ау братттттт.знаеш која година е бе?????не е 2056.2010 е.аууууууу.исто со интер.еве ти едни коа читаш на wikipedia да глеаш поубаво.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ке ви игра Дел Пиеро до 2056 бе ? :pos2: Таман тогаш ке ја праите на Барса димензијата :tv:

Шала на страна ;)

Ја ти кажав .....Милан па другите се најуспешни итаљански клубови =)

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ке ви игра Дел Пиеро до 2056 бе ? :pos2: Таман тогаш ке ја праите на Барса димензијата :tv:

Шала на страна ;)

Ја ти кажав .....Милан па другите се најуспешни итаљански клубови =)
ради лига на шампиони????Па шо кур ве боли тогаш бе дека местиме во италијанско а?????али тоа работата.Ве БОЛИ дека никад нема да не стигнете во трофејност.Колку титули се докажаа како местени???2.и без тоа бегаме за 10.и не се брукај веќе имате уште многу за да не стигнете.или па сеа ќе чекате да избркаат некој друг у 2 лига па да ги приберете играчите и од таму а????само сеа ќе биде обратно.у јули сите на шопинг кај вас ќе има распродажба 3 играчи за 10 милиони евра.ајт чао.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
ради лига на шампиони????Па шо кур ве боли тогаш бе дека местиме во италијанско а?????али тоа работата.Ве БОЛИ дека никад нема да не стигнете во трофејност.Колку титули се докажаа како местени???2.и без тоа бегаме за 10.и не се брукај веќе имате уште многу за да не стигнете.или па сеа ќе чекате да избркаат некој друг у 2 лига па да ги приберете играчите и од таму а????само сеа ќе биде обратно.у јули сите на шопинг кај вас ќе има распродажба 3 играчи за 10 милиони евра.ајт чао.
Ме замисли со муабето за распродажбата. Треба да се купи некое парталче. Јаката работа е шо кај интер никој нема да остани ако ги елиминират.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Хаха абе убавите дињи ги јадат грдите свињи :pos2: тоа е јасно
А за Макси шо не се прославил во Барса тоа е затоа што во Ла Лига нема екипи како Милан за да има шиба голчиња

Милан - Катанија 2 : 2
Леман, ај симни се од куров живти све. :tv:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ја од кога наивам за јувентус,ти уште не си бил у детален урбанистички план за изградба кај татко ти у муда.не ми кажуј мене споредби за интер и јуве.до 2006 година едвај изборувавте пласман за у европа.да не беше калчополи жими стапов шо ќе освоевте нешто.Ебате екипата со 2 италијанци во составот.и не се вади со името дека значело интарнеционале.Затоа заќути се за италијанско и споредби за интер и јуве.можда во моментов сте подобри,во италијанско го изедовте со се јајца во 1 утакмица,а се пувавте дека ќе не згазите.ќе видиме и сега дали ќе тепате.И ко божем ти да не навиваше за баерн и не се радуваше коа изгубивме од нив а????
Како прво никаде лично не те навредив однесувај се пристојно за годините што ги имаш а не како некое шестооделенче....за споредби интер јуве моментално ти кажав дека сме планина над вас и можеш само да гледаш како интер освојува а тоа што јуве праел во минатото нека ти остани во сеќавање ионака сите заборавија и да не повторувам што се случи 2006 и зошто бевте избркани кога имаме 423985734987 пати дискутирано ама без никаков ефект ....сме го изеле сосе јајца:pos2:добро бе вие како се кревавте од почетокот да не повторувм и да барам постови со тоа како јуве може да се носи со интер:pos2:да не ти постирам табела каде сте и што сте..само историјата ви остана ама знаеш како рекле старите..само лузрите живеат во минатото ..е сега види ти.тогаш јас не навивав воопшто за баерн(иако другите интераши навиваја) бидејќи не сакав да ги трпам германците со нивните коментари како било подобри од италјанците со екипи како дртмунд,мајнц и хофенхаим..ајт таму и дркај на лига европа

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Како прво никаде лично не те навредив однесувај се пристојно за годините што ги имаш а не како некое шестооделенче....за споредби интер јуве моментално ти кажав дека сме планина над вас и можеш само да гледаш како интер освојува а тоа што јуве праел во минатото нека ти остани во сеќавање ионака сите заборавија и да не повторувам што се случи 2006 и зошто бевте избркани кога имаме 423985734987 пати дискутирано ама без никаков ефект ....сме го изеле сосе јајца:pos2:добро бе вие како се кревавте од почетокот да не повторувм и да барам постови со тоа како јуве може да се носи со интер:pos2:да не ти постирам табела каде сте и што сте..само историјата ви остана ама знаеш како рекле старите..само лузрите живеат во минатото ..е сега види ти.тогаш јас не навивав воопшто за баерн(иако другите интераши навиваја) бидејќи не сакав да ги трпам германците со нивните коментари како било подобри од италјанците со екипи како дртмунд,мајнц и хофенхаим..ајт таму и дркај на лига европа
глеамс е разбираш многу во предвидувања и знаеш дека јуве никад нема да биде пак шампион.Па дај кажи ни шо ќе се дешава до крај на сезона да фатиме у кладилница некојд енар ако не а????од кога навиваш з аинтер ај кажи ми??????

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Леман, ај симни се од куров живти све. :tv:
Ти па колку си напатен и гладен за препукавање ,ми ископа пост од пред 10 страни ,што ти прави таа екипата твоја леле леле Резил
никаде тебе лично не те спомнав а ти овде очигледно и јавно ми го прочистуваш топот ... :)

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Гледајте Дориа-Џенова се искршиле пред стадион каснеше утакмицава,водат иначе Дориа Касано за 1-0.Липи нека сврти нека ја гледа утакмицава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom