Ф
ФорцаМилан
Гостин
На нероден Петко,капа му кроите...а вие ке се борите со анкона :pos2: и со албинолефе и чезена:pos2:
А после коа ке испадне обратно зошто примате ремет,па ке примате мн нормално...
На нероден Петко,капа му кроите...а вие ке се борите со анкона :pos2: и со албинолефе и чезена:pos2:
Што ќар ќе имаш ти од тоа ?а вие ке се борите со анкона :pos2: и со албинолефе и чезена:pos2:
а што зијан ќе има? :tv:Што ќар ќе имаш ти од тоа ?
Италијанскиот фудбал ќе има зијан.Ако не се Милан и Интер кој ќе ги претставува во ЛШ ? Јуве,Рома,Наполи,Фиорентина екипи кој неможат групи да помината што зијан ќе има? :tv:
Абе брат кој е виновен нека го јаде, а Милан пак оти помина група ... :smir:Италијанскиот фудбал ќе има зијан.Ако не се Милан и Интер кој ќе ги претставува во ЛШ ? Јуве,Рома,Наполи,Фиорентина екипи кој неможат групи да поминат
Така е кој е виновен треба да го јаде за тоа си у право,а за болдот :Абе брат кој е виновен нека го јаде, а Милан пак оти помина група ... :smir:
Чекај сега, што ми мешаш ЛШ со моменталната табела ви Серија А?Така е кој е виновен треба да го јаде за тоа си у право,а за болдот :
3.Милан 63
7.Јувентус 48
Абе види сеа ако сакаш ќе прајме у за ЛШ муабет (само гледам реал барса) а вие јувенташите не можете нигде да ни удрите ремет ни сериа а ни лш така да за што сакате ќе прајме муабетЧекај сега, што ми мешаш ЛШ со моменталната табела ви Серија А?
А кој рече дека сакаме да ви удриме ремет? како прво ти почна и како второ јас само реков дека тој што бил навистина виновен треба да се казни... незнам кај виде некаде провокација или ремет од мене .. лол !!Абе види сеа ако сакаш ќе прајме у за ЛШ муабет (само гледам реал барса) а вие јувенташите не можете нигде да ни удрите ремет ни сериа а ни лш така да за што сакате ќе прајме муабет
Чекај сега, што ми мешаш ЛШ со моменталната табела ви Серија А?
Точно, ама видовме после како си помина Милан во 1/8 финалеPa juve ne pomina grupi, neznam kako imas obraz da ja spomnes LS
Како си поминал вас ич да не ви е гајле да стигневте и вие до таму па да збориш,а вака се ти е џабе кога во сред торино во посрамотија Баерн а капак на се тоа е што голманот ви го збрца иако беше од пеналТочно, ама видовме после како си помина Милан во 1/8 финале
Знам дека сеуште имаш кошмари од Руни :helou:Како си поминал вас ич да не ви е гајле да стигневте и вие до таму па да збориш,а вака се ти е џабе кога во сред торино во посрамотија Баерн а капак на се тоа е што голманот ви го збрца иако беше од пенал