Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
а што зијан ќе има? :tv:
Италијанскиот фудбал ќе има зијан.Ако не се Милан и Интер кој ќе ги претставува во ЛШ ? Јуве,Рома,Наполи,Фиорентина екипи кој неможат групи да поминат

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Италијанскиот фудбал ќе има зијан.Ако не се Милан и Интер кој ќе ги претставува во ЛШ ? Јуве,Рома,Наполи,Фиорентина екипи кој неможат групи да поминат
Абе брат кој е виновен нека го јаде, а Милан пак оти помина група ... :smir:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Чекај сега, што ми мешаш ЛШ со моменталната табела ви Серија А?
Абе види сеа ако сакаш ќе прајме у за ЛШ муабет (само гледам реал барса) а вие јувенташите не можете нигде да ни удрите ремет ни сериа а ни лш така да за што сакате ќе прајме муабет

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Абе види сеа ако сакаш ќе прајме у за ЛШ муабет (само гледам реал барса) а вие јувенташите не можете нигде да ни удрите ремет ни сериа а ни лш така да за што сакате ќе прајме муабет
А кој рече дека сакаме да ви удриме ремет? како прво ти почна и како второ јас само реков дека тој што бил навистина виновен треба да се казни... незнам кај виде некаде провокација или ремет од мене .. лол !!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Чекај сега, што ми мешаш ЛШ со моменталната табела ви Серија А?

Pa juve ne pomina grupi, neznam kako imas obraz da ja spomnes LS :toe:

PS> Keirrson :pipi:

A za kaznjuvanjeto spomnav i vcera, bescelna ni e diskusijava, da go pocekami 13-ti i ce praemo muabet so ce bide i kako

izvinite za latinica ne sum doma

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Точно, ама видовме после како си помина Милан во 1/8 финале:pipi:
Како си поминал вас ич да не ви е гајле да стигневте и вие до таму па да збориш,а вака се ти е џабе кога во сред торино во посрамотија Баерн а капак на се тоа е што голманот ви го збрца иако беше од пенал

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Како си поминал вас ич да не ви е гајле да стигневте и вие до таму па да збориш,а вака се ти е џабе кога во сред торино во посрамотија Баерн а капак на се тоа е што голманот ви го збрца иако беше од пенал
Знам дека сеуште имаш кошмари од Руни :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom