Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
^^ Ц,

Касани Бонучи Киелини Кришито

Иначе ја би да се најде место за Сантон у прв тим.

Според Липи интер не е италијански тим, а Сантон е од Израел или Тибет...може да си го ојача составот но ко за инат не ги зема Сантон и Балотели...:tapp:

ке видиме колку му се исплати тоа

И мислиш ќе влезе во форма за СП и ќе игра подобро од Бориело и Кваљарела?!:tapp:

Верувам дека ќе влезе во форма, прв натпревар му беше после долга пауза. Има уште 9 кола до крајот на првенството што е доволен период за да си ја врати формата. И да, мислам дека ќе изигра многу подобро и од двајцата.

Верувам дека ќе влезе во форма, прв натпревар му беше после долга пауза. Има уште 9 кола до крајот на првенството што е доволен период за да си ја врати формата. И да, мислам дека ќе изигра многу подобро и од двајцата.

Епа ај неможе да го земе цел тим на Јувентус. Кој остана уште?
Јакинта од 20 шанси 1 гол и Липи има нерви да го чека. Криво ми беше кога у финале 2006 не го стаи Џилардино туку него,Џила не го осети финалето поради него . :tapp:

Kaсано и Тоти некако да успеат да догураат до национален тим и колку толку ке имаат шанса за висок дострел, без овие играчи не, шанса нема, нападот им е може и најслаба карика, убедливо најслаба карика а овие двајцава знаат разлика да напраат.

Кај Тоти проблем се повредите, а и знам се повлече од играње во репрезентацијата, Касано си има проблеми со Липи, иако, пола играчи шо играат за Италија во напад вода можат да му носат на копилево.

И Неста би го стаил у список али со последнава повреда тешко, макар и што му предвидуваат враќање до крај на сезона, ризик ке е да се става на список на играчи, али боље Injury prone да имаат у одбрана отколку Легротаље на пример, Неста без една нога подобро ке изигра од него.

слабо, не очекувам добар пласман на ова СП, се мења целосно ростерот, транзиција е во националниот тим...

најпрвин Џиџи нема да биде ни 1/3 од она што беше во Берлин, за Канаваро,Неста,Замб и Матрикс истото важи, и Гросо со се овие, средината и таа е партал, Гатузо,Пирло,Каморанези, нема фајде нит од овие... нападот без Тоти,Тони и Алекс...

ќе биде комедии, да завршат бар како втори во група...

Балотелииииииииии ФИЉО ДИ ПУТАНА AЛАЛ ДА МУ Е ЗА ДРЕСОВ
БРАВО БРАВО

Епа ај неможе да го земе цел тим на Јувентус. Кој остана уште?
Јакинта од 20 шанси 1 гол и Липи има нерви да го чека. Криво ми беше кога у финале 2006 не го стаи Џилардино туку него,Џила не го осети финалето поради него . :tapp:

Постов ти е ептен навивачки:smir: сите си коментираме пристрасно, ама некогаш треба да бидеме реални.

Никој не вика да го земе цел тим на Јуве. Јас сум прв што сака на местото на Гросо да игра Сантон или Кришито, Гросо е ептен тапа. Да е до мене би ги земал Касано и Балотели и би биле првотимци, но јас не сум Липи. Ама Јакинта е најдобар од оние репрезентативци што му се во план на Липи.

Искрено, иако ги обожавам италијанците, очекувам дебакл на ова СП. Се надевам ќе ме демантираат.

слабо, не очекувам добар пласман на ова СП, се мења целосно ростерот, транзиција е во националниот тим...

најпрвин Џиџи нема да биде ни 1/3 од она што беше во Берлин, за Канаваро,Неста,Замб и Матрикс истото важи, и Гросо со се овие, средината и таа е партал, Гатузо,Пирло,Каморанези, нема фајде нит од овие... нападот без Тоти,Тони и Алекс...

ќе биде комедии, да завршат бар како втори во група...
Треба да се организираме форумџииве да собереме кеш да му купиме едни наочари за да види кој играчи треба да играат.
Да бидеме озбилни треба Касано,Балотели,Сантон да ги повика а и ред други играчи.

Касано и Балотели нема да ги повика затоа што не сака бељаџии во тимот,Сантон би бил одлично освежување за репрезентацијата...Липи веќе го има зацртано костурот и многу тешко би променил нешто....со ваква репрезентација тешко дека ќе ја помини групата

Него го вратија да биде селектор оти знаеа дека само он може да го исцеди последниот грам фудбал од Канваро, Пирло, Гатузо, Гросо и сл. Општа перцепција е дека само он знае да игра со нив.

Он не знам дали е свесен дека нема големи шанси пак да помине групи едвај, ни да му се падне Украина после, ни да ја помине Австралија со глумен пенал, ни Матераци да донесе Светско како шо донесе.
Ако има малце акал и размисли визионерски за идиниата и сака да остави здрав темел на таа репрезентација, мора да бидат земени и Балотели и Сантон и Кришито и Марко Мота(ова ми е фаворит мене :)).

Исто така без Амброзини и Касано не смее да тргне, а ни со Миколи нема да се заебе ако веќе сака напаѓач со поента за докажување, Бориело му е скроз непотребен( на Јакинта не смее ни да помисли) иако е единствен од напаѓачиве што игра во тим од горен дел од табела.

Постов ти е ептен навивачки:smir: сите си коментираме пристрасно, ама некогаш треба да бидеме реални.

Никој не вика да го земе цел тим на Јуве. Јас сум прв што сака на местото на Гросо да игра Сантон или Кришито, Гросо е ептен тапа. Да е до мене би ги земал Касано и Балотели и би биле првотимци, но јас не сум Липи. Ама Јакинта е најдобар од оние репрезентативци што му се во план на Липи.

Искрено, иако ги обожавам италијанците, очекувам дебакл на ова СП. Се надевам ќе ме демантираат.
Добро,а ти ако не велиш навијачки дека Јакинта е подобар од Кваљарела и Бориело тогаш на кој начин велиш? Биди реален,Јакинта не ни за у резерви у Јуве ... :toe:

Сантон/Касано/Тоти/Миколи(мада знаеме дека никад нема да викне зашо го ругаше ДелПиеро и Јувентус) Амброзини(алал му вера , игра ко за 3ца) и Ди Натале би го играл прва постава у напад на Итаљанска ......

Шут карта за Гатузо/Пирло/Замброта/Гросо/Канаваро (Би го земал Паоло , 3пати боље игра од Фабио во моментов) итн итн ....

Него го вратија да биде селектор оти знаеа дека само он може да го исцеди последниот грам фудбал од Канваро, Пирло, Гатузо, Гросо и сл. Општа перцепција е дека само он знае да игра со нив.

Он не знам дали е свесен дека нема големи шанси пак да помине групи едвај, ни да му се падне Украина после, ни да ја помине Австралија со глумен пенал, ни Матераци да донесе Светско како шо донесе.
Ако има малце акал и размисли визионерски за идиниата и сака да остави здрав темел на таа репрезентација, мора да бидат земени и Балотели и Сантон и Кришито и Марко Мота(ова ми е фаворит мене :)).

Исто така без Амброзини и Касано не смее да тргне, а ни со Миколи нема да се заебе ако веќе сака напаѓач со поента за докажување, Бориело му е скроз непотребен( на Јакинта не смее ни да помисли) иако е единствен од напаѓачиве што игра во тим од горен дел од табела.

Браво другар дефинитивно си во право за ова..добро размислување го делам и истото со тебе...:toe:..

или ќе пукнат италијанците од среќа како минатиот пат, или ќе се избрукаат па наесен тотален ремонт со нов тренер ќе направат трето нема.

Шут карта /Пирло/.

оуу колку си грешка овдее!!! :)

Пирло е скроз 10ти играч кога игра под Липи, може во Милан му варира формата, ама за Италиј мама ебава.
Дали овој слепецов му ја погаѓа позицијата или не знам што, ама беспрекорен е под Липи, ќе си видиш уосталом летово, само он ќе игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom