Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам да играме без судии пошо стално се криви да видиме конечно кој е најдобар:pos::pos::pos:.Една сезона без судии кој е за?:pos:

Ке паднете 4 лига од старт :smir:

Што е ова бе хорор атмосфера само навреди и ремети ви се вртат во главата...

Ремети да, навреди онака малце но нормално е тоа, навијачи сме или што сме.

Тек наредна недеља кога коњите, старците, пензионерите, умрените и сите заедно со остатокот на олошот од црвениот дел на Милано кога ке го запоседнат првото место моем да замислим што ќе биде :pos:

Тек наредна недеља кога коњите, старците, пензионерите, умрените и сите заедно со остатокот на олошот од црвениот дел на Милано кога ке го запоседнат првото место моем да замислим што ќе биде :pos:
сите у поправен дом хахаха ќе збеснат

Тек наредна недеља кога коњите, старците, пензионерите, умрените и сите заедно со остатокот на олошот од црвениот дел на Милано кога ке го запоседнат првото место
моем да замислим што ќе биде :pos:

?

Ми се допага филмот,ама штета што не снимаат нискобуџетни СФ филмови :pos2:

Ми се допага филмот,ама штета што не снимаат нискобуџетни СФ филмови :pos2:

За све има прв пут, запамтете го описот на сликата што ќе ви ја закачам, што го пишав две три страни понапред ( #2804 ) :))

За све има прв пут, запамтете го описот на сликата што ќе ви ја закачам, што го пишав две три страни понапред ( #2804 ) :))

Штета што нема да го доживеете тоа искуство,за прв пат мало морген :(

Абе шо сте направиле бе....трета светска војна сте почнале тука:):)

Не бе зошто... си дискутираме за некои С.Ф. филмови и серии :pos:

:pos2::pos2:
А јас па викам војнички филмови прикажувате како ќе изгледа трета светска....my mistake i`m so sorry :):salut:

Абе тропате без потреба,,,ако толку сакате да видите кон кој беа наклонети судиите последините 10 кола најдете статистика и ке видиме...а не празни муабети

ХИНТ!

абе остајте 10 кола наназад дајте зоѓто јуве и интер примаат по 3 парчиња по нивно водство,рома прима исто три и не може да го задржи водството 3 пати и зошто милан дава гол 90 минута...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom