Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква семка, ко од инат на сите што го сереа, вклучувајки го и тука фашистот ЉоТито. Игра ко да не бил ван терен пола година. Се надевам дека ради прикажаниве игри Увце ке одмори некое коло. Реално гледано заслужува!
))Не става тој секогаш, само кога му одговара. А сега кога ги посраа нема што да постира. Убаво рече Мурињо, само ако игравме со 6 играчи можеше да се надеваат на нешто:pos2:Сајтлер не се прај Енглез, стај повеќе слики, барем во тоа си добар.
Не става тој секогаш, само кога му одговара. А сега кога ги посраа нема што да постира. Убаво рече Мурињо, само ако игравме со 6 играчи можеше да се надеваат на нешто:pos2:
Абе не ни требаат слики и од првото дерби.:tv:
Не, туку тој Зозе што ти сега го мразиш и ве дупи во здрав разум кај ќе стигне!Мислиш на Зозе, шо го мразеше ти на времето??хеахеха, количината на патетика што го соодржиш ти пријателе е неопеана
Нека има, мн натажени ми се на таа слика па затоа ја ставивАбе не ни требаат слики и од првото дерби.:tv:

Не, туку тој Зозе што ти сега го мразиш и ве дупи во здрав разум кај ќе стигне!
Нека има, мн натажени ми се на таа слика па затоа ја ставив![]()
Точно не дупи, голем мајтапчија е, секоја година најавува титула, секоја година останува со курето во раце. Еднаш му се погде да ги победи пензионерите од Билан и толку:pos2:Исто како Рафа што ве дупи вас!
Исто како Рафа што ве дупи вас!
Абе како шо пиша некој на Фејсбук - барем пенал за Милан да имаше Роналдињо гол ќе дадешеAбе , нели Роналдињо бил во животна форма ?
Или само за пенали шутирање го бива ???
oh wait ..........:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Точно не дупи, голем мајтапчија е, секоја година најавува титула, секоја година останува со курето во раце. Еднаш му се погде да ги победи пензионерите од Билан и толку:pos2: