Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега повеќе ќе се плашат од нас. : D

Опаа каде се залетавте да не ги тепате сите до крај?:pos2:Епа добро чиста победа против Сиена во недела :uvo:Чиста победа за Милан в недела 25-10-2009 20.30ч. против Киево на гости
Опаа каде се залетавте да не ги тепате сите до крај?:pos2:Епа добро чиста победа против Сиена во недела :uvo:
Мисли си така него табелата кажува и вашиот претседател.Ние знаеме што правиме на терен за разлика од вас тепавте 2 утакмици и го фативте господ за онаквото.битно да си ја тепаме Сиена па милан шо ке напрај не не интересира далеку се зад насХахаха Јувентус не е ни 50 % од Милан!
Мисли си така него табелата кажува и вашиот претседател.Ние знаеме што правиме на терен за разлика од вас тепавте 2 утакмици и го фативте господ за онаквото.битно да си ја тепаме Сиена па милан шо ке напрај не не интересира далеку се зад нас
Мисли си така него табелата кажува и вашиот претседател.Ние знаеме што правиме на терен за разлика од вас тепавте 2 утакмици и го фативте господ за онаквото.битно да си ја тепаме Сиена па милан шо ке напрај не не интересира далеку се зад нас