Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се случи со иницијативата Телма да дава преглед на коло ? Праќавте мејлови и сл ...?

Ја колку што знам прегледот иде у пакет со правата, значи зависи од тие од кои Телма ги одкупува правата, а не од Телма.

неутрален сум кога станува збор за фудбалот но
гласав за интер....
мислам дека има најреални шанси за прво место имаат нови играчи квалитетен состав се...
и јувентус се многу добри но сепак ке останат само послаб ривал за втората позиција ...
а многу ми е криво што милан е катастрофа навистина еден таков голем тим не само во Италија туку и во мегународни рамки да губи од некој никакви тимови жалосно е:helou:

Интер! Не го сакам, ама ги гледам како најголеми фаворити.....

Чиста победа за Милан в недела 25-10-2009 20.30ч. против Киево на гости

Предн некое коло го гледав Милан на стрим, имаше коментатор англичанец. Дечкото тогаш рече "Small teams that play against Milan this season have lost the Fear Factor"

Тогаш и беше у право. Али мислим дека the fear factor is back :pipi:

Хахаха Јувентус не е ни 50 % од Милан!
Мисли си така него табелата кажува и вашиот претседател.Ние знаеме што правиме на терен за разлика од вас тепавте 2 утакмици и го фативте господ за онаквото.битно да си ја тепаме Сиена па милан шо ке напрај не не интересира далеку се зад нас

Мисли си така него табелата кажува и вашиот претседател.Ние знаеме што правиме на терен за разлика од вас тепавте 2 утакмици и го фативте господ за онаквото.битно да си ја тепаме Сиена па милан шо ке напрај не не интересира далеку се зад нас

Кажува табелата ама почеток е така да ќе кажува друго.

Разликата на табелата е само 3 бода така да не летајте премногу мислите дека којзнае колку бегате на табелата ако сте 3-то место, и секако ќе играте вие само Италијанско зошто да ги поминете групите тешко.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom