Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Супериорна ?
Ќе видиш колку е супериорна како што беше со Бари и на останатите утакмици јас те уверувам дека ќе биде една од послабите во Италијанското првенство оваа година.

Супериорна ?
Ќе видиш колку е супериорна како што беше со Бари и на останатите утакмици јас те уверувам дека ќе биде една од послабите во Италијанското првенство оваа година.

Како ме уверуваш дека ќе биде една од најслабите ? Имаш некои факти ? Ако по натпреварот со Бари заклучи дека ќе биде една од послабите, гадно си се зае*ал. Гледај ги севкупно сите натпревари на Интер оваа сезона, па ќе ти стани јасно колку се супериорни. Патем, секогаш Интер биле најслаби на почетокот, но на крајот излегувале победници.

абе тоа е само да се тропа со глупости , по една утакмица тие познаа дека интер нема да биде шампион , а пак ке бега изглеа 10 бода

али ке се вадат на тоа дека имале повредени играчи ,а уствари немаат екипа :pos2:

Како ме уверуваш дека ќе биде една од најслабите ? Имаш некои факти ? Ако по натпреварот со Бари заклучи дека ќе биде една од послабите, гадно си се зае*ал. Гледај ги севкупно сите натпревари на Интер оваа сезона, па ќе ти стани јасно колку се супериорни. Патем, секогаш Интер биле најслаби на почетокот, но на крајот излегувале победници.

А што се твоите факти дека имале супериорна одбрана затоа што предходната сезона убаво играле XX играчи, немора ништо да значи тоа .. и повторно после Ќе ми стане јасно има гооолем прашалник .. топка е ништо не се знае веќе претеравте со тоа дека ќе немал конкуренција и најдобар бил ќе видиме на крајот на сезоната.

На милан одбраната е боље =) Со Каладзе и Бонера :pos2::pos2::pos2:и Јанкуловски !

Не го заборавај Онуеву (ако се опоравил од кичмата :pos2:)

А што се твоите факти дека имале супериорна одбрана затоа што предходната сезона убаво играле XX играчи, немора ништо да значи тоа .. и повторно после Ќе ми стане јасно има гооолем прашалник .. топка е ништо не се знае веќе претеравте со тоа дека ќе немал конкуренција и најдобар бил ќе видиме на крајот на сезоната.

Де наведи ми пост каде што сум пишал дека ќе нема конкуренција ? Пишав дека голем факт е дека Интер ја има најдобрата одбрана во Италија.

Моите факти се дека Лусио како капитен на Бразил беше најдобар дефанзивец на купот на конфедерации, исто и дека Маикон беше најдобар централен бек на купот на конфедерации, не само на купот, и во цел свет моментално е најдобар. И останатите дефанзивни играчи играат многу добро, и на подготовките, и на минатите сезони. А и не гледам причина зошто и не би продолжиле да играт во таа форма. За разлика од нив, дефанзивците на Милан, според мене, не покажаа ништо на подготовките, можеби ќе ја вратат формата оваа сезона, ништо не се знае. И да, ова се доволно факти зошто одбраната на Интер е најдобра оваа сезона. За разлика од тебе, имам факти зошто се најдобри, а ти немаш факт со кој може да ми докажеш дека одбраната на Милан би била супериорна, сепак треба да се очекува нешто од нив, не може на слепо да се оди.

На милан одбраната е боље =) Со Каладзе и Бонера :pos2::pos2::pos2:и Јанкуловски !

А на вас со Ривас и МАтераци мн. ке е подобра,Киву на клупа а Матераци игра против Бари:pos2::pos2: Ах Мурињо да не го чуваш Киву против нас,?:pos2:

Не знам што се палат толку .... Ние од Бари сме примиле гол хахаха ... они од Сиена ... голем кур ....и Јуве ке примеше гол да имаа Киево некој реализатор што нема да утиња топки ....

Point being :O ?

Очајни сте бе миланези .... немате видено титула 4год (оваа 5та ке ви биде) и од прво коло почнавте да се радувата а не ви мавна кликер у тоа главите дека 4год. исти кур е со интер и дека првите 5-6 кола имаат БОШ резултати и никад не се топ 3

сантон-лусио-матераци-маикон
(занети) (кордоба)

и треба ли повеке муабет:helou:

А на вас со Ривас и МАтераци мн. ке е подобра,Киву на клупа а Матераци игра против Бари:pos2::pos2: Ах Мурињо да не го чуваш Киву против нас,?:pos2:

1.Толку знаеш
2.Матераци е бенч коа ке се врати Самуел
3.Киву знае да шутира слободни... Бонера што знае ? или Каладзе ?

Сума сумарум доста јадеме гомна по форумов ... ке видиме во сабота 22.30 колку СТЕПЕНИ ке биде во милано :pos2::pos2:

Вас ве маваат флешови никој не рече дека Бари се слаби само вие ги потценувавте пред натпреварот и изигравте нерешено и сега повторно немате никаков респект спрема останатите екипи живеете во некој друг уфилман интерски свет, кажаа викендов дека ќе залади така да очекувајте -5 да биде :)

Вас ве маваат флешови никој не рече дека Бари се слаби само вие ги потценувавте пред натпреварот и изигравте нерешено и сега повторно немате никаков респект спрема останатите екипи живеете во некој друг уфилман интерски свет, кажаа викендов дека ќе залади така да очекувајте -5 да биде :)

ОК е да се надевате на победа и се тоа, спортски е. Ама што се палите на табелата незнам, кога и сами знаете дека имате сила да се тркате 10 кола.

Две повреди и 3 картони и тотално сте у тиквите...

ж
Очајни сте бе миланези .... немате видено титула 4год

мешаш поими чедо, очајни ќе бидеме кога нема да видиме ништо 15 години, нашево може да се оквалификува како “пост или суша’’, ама очај ко што знаеш и си осетил сам е нешто многуу многууу полошо и поболно

ајде бе куртони, дерби иде или шо иде, навалете сите :icon_lol:

мешаш поими чедо, очајни ќе бидеме кога нема да видиме ништо 15 години, нашево може да се оквалификува како “пост или суша’’, ама очај ко што знаеш и си осетил сам е нешто многуу многууу полошо и поболно

ајде бе куртони, дерби иде или шо иде, навалете сите :icon_lol:

Чим сум трпел заебанции у стилот *колку титули имате* од КВАЗИ навивачите на Билан (Чапо Капиштец е еден од нив :pos2::pos2:) можам да истрпам се =)

Да не биде +1 само а Ајсшутер ? :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom