- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Хихих, на крај на сезона ќе има :tv::tv: Ај не ми е у план да се замарам со навивачи од ерата на Абрамович, пријатно.1-0
1-2
...
Кој има комплекси...Проценете сами..:tv:

Хихих, на крај на сезона ќе има :tv::tv: Ај не ми е у план да се замарам со навивачи од ерата на Абрамович, пријатно.1-0
1-2
...
Кој има комплекси...Проценете сами..:tv:
Абе чекај, Турново или Беласица, кај си моментално?Хихих, на крај на сезона ќе има :tv::tv: Ај не ми е у план да се замарам со навивачи од ерата на Абрамович, пријатно.![]()
Не ти држи вода муабетот затоа немаш план да се замараш а прв почна ех бе... Оди моли се во идлот Џерард и компанија:tv:Хихих, на крај на сезона ќе има :tv::tv: Ај не ми е у план да се замарам со навивачи од ерата на Абрамович, пријатно.![]()
Хихих, на крај на сезона ќе има :tv::tv: Ај не ми е у план да се замарам со навивачи од ерата на Абрамович, пријатно.![]()
Ти од ко се роди навиваш за Јунајтед или кога го виде К.Роналдо ?Хихих, на крај на сезона ќе има :tv::tv: Ај не ми е у план да се замарам со навивачи од ерата на Абрамович, пријатно.![]()
Бриши бре....Ајде 11 ипол е...Млекото јогурт ти се направи..Хихих, на крај на сезона ќе има :tv::tv: Ај не ми е у план да се замарам со навивачи од ерата на Абрамович, пријатно.![]()
Од кога знам за фудбал, ама баш од кога знам за фудбал ... Од Рој Кин, Јорк, Кол, Бекам, Солскер, Шерингам :back:Ти од ко се роди навиваш за Јунајтед или кога го виде К.Роналдо ?
Глеј ти со карлинг да не останете само,ние дабл да си лапнеме...:pos2:Хах го заебаа Христов и сеабрао.
Ќе дркате на Фа куп другари :helou: ако и тоа не ви го земе Portsmouth:xx:
Од кога знам за фудбал, ама баш од кога знам за фудбал ... Од Рој Кин, Јорк, Кол, Бекам, Солскер, Шерингам :back:
Појќе е за фудбалер, други се квалитетите кај кошаркарите.пс:фантомХ,кошаркар е,ама стручнак е за фудбал.:pos2:
Исти сме ко Луси Антонио Валенсија!Фановиве на Челзи најјаки се жими се. :tv:
Да дркам можам само на онаја црнкана шо рипна на голот на Лампард вчера, можам да речам мој тип, сивата бронѕа или шо и да е не е мој тип.Хах го заебаа Христов и сеабрао.
Ќе дркате на Фа куп другари :helou: ако и тоа не ви го земе Portsmouth:xx: