Primera División 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
R.I.P Primera :pop:
Да ти се посерам во лигата веќе. Едниве го земаа Мурињо за тренер, и најверојатно ќе го лапнат и Силва, другиве Виља и можно е и Фабрегас, и што им преостанува на другите клубови. Ти ебам фудбалот што се игра за пари да ти го наебам. Незнам само зашто ќе ги играат тие натпревари преку година, нека си ги добијат 3-0 службено и нека си ги играат двата меѓусебни и ајт у пичку материну...

R.I.P Primera :pop:
Да ти се посерам во лигата веќе. Едниве го земаа Мурињо за тренер, и најверојатно ќе го лапнат и Силва, другиве Виља и можно е и Фабрегас, и што им преостанува на другите клубови. Ти ебам фудбалот што се игра за пари да ти го наебам. Незнам само зашто ќе ги играат тие натпревари преку година, нека си ги добијат 3-0 службено и нека си ги играат двата меѓусебни и ајт у пичку материну...
da da taka samo prodolzete i posle ke cvicite koga anglicanite ke gi zemaat site trofei

saber rider ne se nadevaj mnogu na la korunja deka ke napravi nesto i narednata sezona
najmnogu ako dojde do 6 mesto,povike nema sansi

saber rider ne se nadevaj mnogu na la korunja deka ke napravi nesto i narednata sezona
najmnogu ako dojde do 6 mesto,povike nema sansi

Па не се надевам јас на ла Коруња, ама кога ќе седнам дома сакам да гледам фудбал, а не секоја ндела да гледам како Реал и Барса си играат ВИКТОРИЈА пред головите на противниците :tapp:

59030255.png
:tv:

izvor:wiki

extreme1 напиша:
еве конецно и ја на кирилица да писам со идивиди преведов ми каза еден цоек и да не се буните!
сега цим муринјо це дојде у реал це ви казам каква тактика це напрае. муринјо це сака да играме одбрана у дефанзива. це бидат сите назад само це биде хииуагин напред сам, а бензема и роналдо це се пробиа цик цак по страните. нема потреба од нови играци само маикон за десен бег, а рамос це биде полево малце. исто мозе Есен да се земе од Цхелсеа посто ласана це умира изгледа. еве како це изгледа тактиката само забраев кака да го стаам тој це биде громот, а роналдо це бида звездата у тимот. (инаце го праев со новиот паинт многу е јак!)
teren.png

Eве ја тактита на Реал за наредната сезона....тешко дека ќе може да биде запрена некако!

Eве ја и визуелно прикажана:

teren12749.png

само уште да ги пронајде буквите Ч и Ш каде стоат на тестатурата и добро ке биде :vozbud:
:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom