Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Мислиш слика од Милан,што сум ја ставила и слики од Милан што некој ме тагирал на местото на Кака:pipi:Од слика до слики прави разлика...А,тоа за годините и многу ме интересира...Голем број на членови знаат дека имам 16 години,а не 18...Кога сум се регистрирала така сум пишала и не сум сменила..Па што?Чудо на векот..:pipi:
Ок 1 слика, извини моја грешка. За 5 секунди се менува возраста, не е чудо ама сакам да знам дали зборам со зрел човек или дете:pipi:

Во секој случај тоа не ги менува глупостите што ги напиша дека Барса е само Меси. Меси лани не постигна 100 и кусур голови во Примера, не беше само он заслужен за примени само 20 и нешто голови. Во секој тим има главен и најдобар играч, ама тоа не значи дека вредноста на останатите играчи опаѓа со тоа.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Шо разбирате бе вие!? Само Меси таму знајт да играт, другине абер немет... :tv:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Toa e тоа...:toe::toe:Не сакам да се карам..Имаме сите подеднакви права да зборуваме за нашиот тим,но сепак и многумина тука се котрадикторни..Така да..никогаш никој ништо нема да докаже на другиот дека неговиот тим е подобар,или неговиот омилен играч е најдобар..:baeh:
Не е поентата да те убедувам јас да навиваш за некој, таман работа.

Поентата е дека треба секој да има објективност, како и навивач да знае да процени, застане и каже дека еве, заслужено си изгубил/тепал, тимот имал среќа или било која ситуација, а не да се турка ѕид со глава.

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe uste li se raspravate so emili ?
so razbira edno zensko,zensko se znae za so e:)
samo rucek da prave i doma da sede:):):)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Гоче легендо:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
abe uste li se raspravate so emili ?
so razbira edno zensko,zensko se znae za so e:)
samo rucek da prave i doma da sede:):):)
Се тепам за ова...Дискриминација..(шала)
п.с..Не ми работат смајлињата..инаку ќе ти го ставев она ''кезење''

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Сеа Атлетико ќе си лапне двојна круна и ќе биде поуспешен и од Реал и од Барса :tv:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
емилија напиша:
Ме немаше еден ден..сте направиле околу 10 страници.Браво..Ќе почнам со некои коментарчиња..
Интер-Барселона-подобро,здравје..Само уште да им ја зедеме и Премиерата..ништо од Барселона..ништо од најдобриот тим...
Снајдер-да не беше тој,ала Интер..Голем придонес имаше за натпреварот,штета што мораше да излезе..Топката постојано се вртеше околу него..Ми фали многу во Реал,грешка е неговото заминување и ова на Гути..
Metzelder-Среќно,немам што друго да кажам....
Нов центрафор-Фабрегас,Силва,Де Роси,Каналес...итн,..Интересно.Силва-да,ама сум и за Фабрегас..Арсенал,воопшто не го сакам како тим..ама Цеск игра предобро и не е за топџиите..Нека дојде подбро во Реал или Барселона,каде ќе може да креира сјајна кариера..Додава одлични топки,асистенции,навикнат е на шпанскиот фудбал..Сметам дека лесно ќе се снајде..И,Каналес е добар...Така да не знам...кој од овие би бил најдобар за Реал Мадрид,,..но повеќе сум за Фабрегас...xD

п.с-Цел клас ми се Барселона и Арсенал(уште една причина да го има Фабрегас во Реал)-Ќе нема со што веќе да ми ја полнат главата..
Hala Madrid..
За друг пат да си знаете со кого имате работа.:tv:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
центрафориве :pos:

Премиерата можите само на Челзи да му ја земете, а ние ќе си ја земеме Примерата :pos2:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Јас не ни загледав дека напишала Премиера.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Кога веќе се фаќаш за една буква, Англиската Премиера е или Премиер?
Како им го всади сега алал да ти е.Во секој фан клуб има такви што прават грешки,поготово кај вас сите до еден ботчиња.:baeh:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Фала Акси,фала The Chosen Wizard и оној другиот не знам како беше..Се на се-фала каталонци..Ви заблагодарив во нашиот фан клуб,но морав-лесно подлегнувам на провокации..Таква грижа..Секој чекор ми го следите..Ако треба и запирките ќе ми ги броите со цел да покажете дека понежниот пол не знае ништо за фудбал..Поласкана сум од сева оваа грижа.Која чест...

Фала Акси,фала The Chosen Wizard..Се на се-фала каталонци..Ви заблагодарив во нашиот фан клуб,но морав-лесно подлегнувам на провокации..Таква грижа..Секој чекор ми го следите..Ако треба и запирките ќе ми ги броите со цел да покажете дека понежниот пол не знае ништо за фудбал..Поласкана сум од сева оваа грижа.Која чест...

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Кога веќе се фаќаш за една буква, Англиската Премиера е или Премиер?
Зошто си бегал од часови по македонски јазик?:tv:

Нема ваљда да пише „Премиер можете само на Челзи да му земете“.

Нема логика,а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom