Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
Точно така:nesum:1. Marseille 68
2. Auxere 63
3. Lyon 59
zavrsena rabota:smir:
Точно така:nesum:1. Marseille 68
2. Auxere 63
3. Lyon 59
zavrsena rabota:smir:
судииве беа за во гасна комора,толку лошо судење немав гледано досега!!!Иначе вчера пред да слетаат играчите на Атлетико Мадрид ги погодило гром,барем така кажа коментаторот на Алфа.
Иначе вчера судијата поеба 2 чисти прилики на Реал ради непостоечки офсајд и една на Валенсија беше.
Не сери, кога не си гледал Барселона-Ксерез.Многу лоша игра на Сарагоса,да ги претрпеше Меси овие фаули,сега ќе беше на болница.Со Кака Реал е еден сосема друг тим,кој стане шампион.Ајде, in Villareal we believe.
So da praj Messi kutriot nego nikoj ne go udira! narocito nikoj od Real!?? WTF?Многу лоша игра на Сарагоса,да ги претрпеше Меси овие фаули,сега ќе беше на болница.Со Кака Реал е еден сосема друг тим,кој стане шампион.Ајде, in Villareal we believe.
Ajде..веќе Меси,Меси..Преку глава ми дојде..со тој Меси..Најдобар е да,ама во тим каде му нема конкуренција(нормално дека ќе биде на врвот).Исто како Кака во Милан,без конкуренција најдобар беше..Сега во Реал има и др.врвни играчи како него..ама за мене пак си е тхе бест. Или Роналдо,си замина од Манчестер па сега Руни-опа игра најдобро..Истово ви е со Меси така да без без Меси,Барселона е ништо...So da praj Messi kutriot nego nikoj ne go udira! narocito nikoj od Real!?? WTF?
Значи дојдовме до заклучок дека има премногу конкуренција во Реал и затоа поединците не доагаат до израз ?!?Ajде..веќе Меси,Меси..Преку глава ми дојде..со тој Меси..Најдобар е да,ама во тим каде му нема конкуренција(нормално дека ќе биде на врвот).Исто како Кака во Милан,без конкуренција најдобар беше..Сега во Реал има и др.врвни играчи како него..ама за мене пак си е тхе бест. Или Роналдо,си замина од Манчестер па сега Руни-опа игра најдобро..Истово ви е со Меси така да без без Меси,Барселона е ништо...
п.с-И,да ви посакувам среќа со Интер..ќе ви треба ако не се загреете добро..:baeh:
Не се секирај,нема да пропадне..Напротив-ќе се подобри..Мисли ти што би правила Барселона без Меси..:baeh::baeh:Значи дојдовме до заклучок дека има премногу конкуренција во Реал и затоа поединците не доагаат до израз ?!?
Па шитнете некој бе, напрајте петиција да не купува летово Перез нови играчи, недај боже Рибери или Силва да ви дојде, што ке се прави тогаш ?!?! Ке пропадне Реал од премногу конкуренција. И Албиол сигурно неможе да дојде до израз во Реал пошо страшно добри играчи има во одбрана, а додека беше во Валенсија беше стандарден репрезентативец. Има логика до негде муабетов.