- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
Немаат муда Валенсија за да сторат нешто повеќе...
Да си се цитирам самиот себеси. Имаше неколку одлуки и за Реал и за Валенсија во која судиите се избрукаа, ама ајде таа е. Во мода е некако судииве да прават будали од себе насекаде низ ЕвропаНајискрено општо во Шпанија судииве почнуваат на англиските да ми личат
Не ти се гледа убаво од авионот... сигурно ќе да е од облакот од пепел од Исланд.Ne be nisto od avion se gleda deka e mestena! Bravo za Perez
toa i jas najmnogu go sakam,so isti bodovi da bideme no puyol da go digne peharotkonecna tabela sakam u krajot da bide
1.Barcelona
2.Real Madrid
no so isti bodovi,makar da znam deka bi go docekal krajot u bolnica,bar da znam deka ke izgubat titula od megusebnite dueli,toa da im boli najmnogu da se znae koj im gi usraa milionite
:pos2::pos2::pos2:Ne be nisto od avion se gleda deka e mestena! Bravo za Perez
Па ја ќе се бунев ако беа 3 споени па да нема цело полувреме? Финтата е што ем ги даваат по 3, ем пак на секои 5 минути има реклами.Боље споени три реклами после цело полувреме ниедна реклама. Иначе една реклама па 3 минути игра па пак реклама... сфаќате.?
Иначе мислам дека оваа година во сите три лиги, Англиско, Шпанско и Итаљанско моментално сите водат со 1 бод, а други години веќе беше решен шампионот. Интересна сезона.
И во Германија 2 бода...
Да и јас го приметив тоа. Во сите е изедначена борбата за титулата последен пат не памтам кога било оволку интересно да ги следиш сите првентсва.Боље споени три реклами после цело полувреме ниедна реклама. Иначе една реклама па 3 минути игра па пак реклама... сфаќате.?
Иначе мислам дека оваа година во сите три лиги, Англиско, Шпанско и Итаљанско моментално сите водат со 1 бод, а други години веќе беше решен шампионот. Интересна сезона.
И во Германија 2 бода...
1. Marseille 68Да и јас го приметив тоа. Во сите е изедначена борбата за титулата последен пат не памтам кога било оволку интересно да ги следиш сите првентсва.
Во следниве 4-5 недели ќе уживаме во супер фудбал насекаде.
П.С. И во Франција е весело 3-4 екипи се борат за титулата