Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Најискрено општо во Шпанија судииве почнуваат на англиските да ми личат:tapp::tapp:
Да си се цитирам самиот себеси. Имаше неколку одлуки и за Реал и за Валенсија во која судиите се избрукаа, ама ајде таа е. Во мода е некако судииве да прават будали од себе насекаде низ Европа:)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Тоа е тоа. Имаше грешки, сепак тие грешки не го решија победникот. :)

Првенството е сега многу поинтересно.

B

Beck's

Гостин
konecna tabela sakam u krajot da bide
1.Barcelona
2.Real Madrid
no so isti bodovi,makar da znam deka bi go docekal krajot u bolnica,bar da znam deka ke izgubat titula od megusebnite dueli,toa da im boli najmnogu da se znae koj im gi usraa milionite

I

IBIZA SOUND

Гостин
konecna tabela sakam u krajot da bide
1.Barcelona
2.Real Madrid
no so isti bodovi,makar da znam deka bi go docekal krajot u bolnica,bar da znam deka ke izgubat titula od megusebnite dueli,toa da im boli najmnogu da se znae koj im gi usraa milionite
toa i jas najmnogu go sakam,so isti bodovi da bideme no puyol da go digne peharot :vozbud:
samo toa e malku tesko izvodlivo
trebe barsa da izgube eden natprevar a real da remizira eden natprevar na koe jas ne ocekuavm da go napravat

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
За првенството нема многу калкулации..единствено решение на двата тима се знае кое..само кога го видов распоредот на барселона се си мислам нивна титулата е..(на кампот до крајот само против умрени екипи ќе игра..ксерез,тенерифе,ваљадоид,..е сега на гости е прашањето..а виљареал и севиља се доста тврди екипи кога играат посебно на домашен терен):toe:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Иначе вчера пред да слетаат играчите на Атлетико Мадрид ги погодило гром,барем така кажа коментаторот на Алфа.
Иначе вчера судијата поеба 2 чисти прилики на Реал ради непостоечки офсајд и една на Валенсија беше.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ne be nisto :tapp: od avion se gleda deka e mestena! Bravo za Perez
:pos2::pos2::pos2:

Уживате да се брукате самите себеси у пм :)

Иначе судииве бре што прават, какви офсајди судат да те заболи глава :tapp:
А овие Алфа нек си ебат мајката ја претераа стварно. Ајде прво по една реклама на секои 2-3 мин. после почнаа по 2 споени, а од вчера почнаа и по три една по друга да даваат. Кој им е курац бре, колку и да несакам ќе почнем на Алсат да гледам, барем не ја тупат со дегенот Леко на секои 2 мин.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Боље споени три реклами после цело полувреме ниедна реклама. Иначе една реклама па 3 минути игра па пак реклама... сфаќате.?

Иначе мислам дека оваа година во сите три лиги, Англиско, Шпанско и Итаљанско моментално сите водат со 1 бод, а други години веќе беше решен шампионот. Интересна сезона.

И во Германија 2 бода...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Боље споени три реклами после цело полувреме ниедна реклама. Иначе една реклама па 3 минути игра па пак реклама... сфаќате.?

Иначе мислам дека оваа година во сите три лиги, Англиско, Шпанско и Итаљанско моментално сите водат со 1 бод, а други години веќе беше решен шампионот. Интересна сезона.

И во Германија 2 бода...
Па ја ќе се бунев ако беа 3 споени па да нема цело полувреме? :):) Финтата е што ем ги даваат по 3, ем пак на секои 5 минути има реклами.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Кога има реклама на алфа вртиш на алсат, кога има на алсат на алфа :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

И во Германија 2 бода...
Да и јас го приметив тоа. Во сите е изедначена борбата за титулата последен пат не памтам кога било оволку интересно да ги следиш сите првентсва.
Во следниве 4-5 недели ќе уживаме во супер фудбал насекаде.
П.С. И во Франција е весело 3-4 екипи се борат за титулата:vozbud:

B

Beck's

Гостин
Да и јас го приметив тоа. Во сите е изедначена борбата за титулата последен пат не памтам кога било оволку интересно да ги следиш сите првентсва.
Во следниве 4-5 недели ќе уживаме во супер фудбал насекаде.
П.С. И во Франција е весело 3-4 екипи се борат за титулата:vozbud:
1. Marseille 68
2. Auxere 63
3. Lyon 59

zavrsena rabota:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom