Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ќе те парчосаат они со 1 бан наскоро, кога прават редовна проверка.
Да му ебам матер, ваљда имаш неограничен нет, па навечер не се срами да го тргнеш лимитот на upload и да го оставиш компјутерот упален.

Да беа сите како тебе Замунда ќе беше бетер од TPB.

Ова е некој глуп натпревар за кој е поголем leecher? :vozbud:
еве ти update -

Rating: 0.089 Uploaded: 160.24 GB Downloaded: 1.75 TB :vozbud::vozbud::vozbud:

кој ги ебе татарите, 2/18 и тоа им е многу :pos2:

чим на овој уште ми е во живот на 0.050 ондак ја неам гајле :wink:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
еве ти update -

Rating: 0.089 Uploaded: 160.24 GB Downloaded: 1.75 TB :vozbud::vozbud::vozbud:

кој ги ебе татарите, 2/18 и тоа им е многу :pos2:

чим на овој уште ми е во живот на 0.050 ондак ја неам гајле :wink:
Ако некого заебеш, тоа сигурно нема да бидат Бугарите.

Не се секирај ти за нив, си имаат они LAN внатре во Бугарија при меѓусебни трансфери, па симнуваат и со 70 мегабита, не се напињаат ради тоа што ти ги "ебеш".
Али јебига, ваљда такви сме ние од Македонија, фраери во коска.

Ми текнува на времето на movieX, филмче имаше 1 сидер (админот) и 16 личери, а пак одеше со 500 kb/s кај сите. И чисто за споредба, имаше ratio од 400, а аплоудот го мереше во петабајти.

И на крај краева, би ги ебел Бугарите на која основа?
Ти си симнал 1,75 терабајти од работи кои ти се допаѓале, они ти овозможиле ултра-брз download за нив, а ти одиш да ги заебеш, зашто биле Бугари.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ако некого заебеш, тоа сигурно нема да бидат Бугарите.

Не се секирај ти за нив, си имаат они LAN внатре во Бугарија при меѓусебни трансфери, па симнуваат и со 70 мегабита, не се напињаат ради тоа што ти ги "ебеш".
Али јебига, ваљда такви сме ние од Македонија, фраери во коска.

Ми текнува на времето на movieX, филмче имаше 1 сидер (админот) и 16 личери, а пак одеше со 500 kb/s кај сите. И чисто за споредба, имаше ratio од 400, а аплоудот го мереше во петабајти.

И на крај краева, би ги ебел Бугарите на која основа?
Ти си симнал 1,75 терабајти од работи кои ти се допаѓале, они ти овозможиле ултра-брз download за нив, а ти одиш да ги заебеш, зашто биле Бугари.
абе сеа за сеа неможам да ги остаам бидејќи неам неограничен(а не ни постои таков во државава), а покрај тоа на мрежа иам поврзано 2 писиа, 2 лаптопа, 3 телефона,плејстејшн,дримбокс и еден ноутбук... преоптоварена ми е, ко ќе стаам оптика тогаш повеќе ќе се грижам за заедницата :wink:

п.с и ај пуштете еден инвајт за hd торент сајтовите :smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
абе сеа за сеа неможам да ги остаам бидејќи неам неограничен(а не ни постои таков во државава), а покрај тоа на мрежа иам поврзано 2 писиа, 2 лаптопа, 3 телефона,плејстејшн,дримбокс и еден ноутбук... преоптоварена ми е, ко ќе стаам оптика тогаш повеќе ќе се грижам за заедницата :wink:

п.с и ај дајте еден инвајт за hd торент сајтовите :smir:
Ок де, кажи така...:)

Иначе има неограничен, Дуо Екстримот и делумно од Кејблтел пакетот (над 100 гига те намалуваат на 1 мегабит до крај)...
Дај ми мејл на профил и ќе ти пратам за Bit-HDTV, а за HD-torrents сеуште немам.

Само да знаеш, таму има автоматска проверка на ratio. :)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ок де, кажи така...:)

Иначе има неограничен, Дуо Екстримот и делумно од Кејблтел пакетот (над 100 гига те намалуваат на 1 мегабит до крај)...
Дај ми мејл на профил и ќе ти пратам за Bit-HDTV, а за HD-torrents сеуште немам.

Само да знаеш, таму има автоматска проверка на ratio. :)
дуо Екстрим целосно неограничен?(yottabyte?:wtf:
- бидејќи ја иам call and surf comfort +, 150

овој на замунда го делам со другарче затоа... иначе за овој ќе иам total care :P

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Ве јадам сите :vozbud::vozbud:

TorrentLeech

1.05 TB Upload, 322 GB Download :smir:

И ако има некој да прати invite за hd-torrents. Може да се трампаме. Имам јас за bitmetv, torrentleech, Bit-HDTV, IPTorrents

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
дуо Екстрим целосно неограничен?(yottabyte?:wtf:
- бидејќи ја иам call and surf comfort +, 150

овој на замунда го делам со другарче затоа... иначе за овој ќе иам total care :P
1000GB e дуо екстрим :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Замунда е добар сајт,само е глупаво што бара регистрации,а ако начекаш можеш да се регистрираш,инаку мало морген :)
Вчера баш симнав Кантер од таму,зафакаше околу 300 мегабајти и се симна цела игра за помалку од 10 минути :nesvest:

Инаку јас често ја користам IsoHunt и наогам скоро се на таа страна,а ако нема на таа на Mininova 100% наогам :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
1000GB e дуо екстрим :)
Офтопик идеме, али ај. :)

Тоа 1000 GB е фигуративна бројка, бидејќи морале да стаат нешто како лимит во системот. Бар така ми објаснија кога ги прашав, а и ми рекоа дека ако некој надмине 1000 гига, они ќе му платат за месецот. :)))

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Zamunda.net и iptorrents.com

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
Можеби има некој подобар ,но се што ми треба може да најдам на Zamunda.net. А и брзо симиња со 900-1000 kb/sek, секако зависи од бројот на seeds i leech.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.902
Поени од реакции
722
Ги користам замунда и аренабг и двата ми се добри.

замунда
Rating: 0.409 Uploaded: 62.77 GB Downloaded: 153.33 GB

аренабг
Downloaded 76.36 GB
Uploaded 28.31 GB
Ratio 0.37 :(

И ако има некој да ми пушти инвајт на хд торентс ке му бидам многу благодарен.и зеленко ке го частам ако сака :vozbud: :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom