HoN-Heroes of Newerth

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ако дечкиве што ја прават играва се team up со IceFrog и да им одобрат да ги користат истите имиња на се би било супер но мислам дека шансите за тоа се 99.9% па така All Right Reserved е законот..
Icefrog има права врз дотата? Сепак, дотата нели е правена во WorldEditor а тој е на близард...или?

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
И време беше да направат stand alone игра , толку популарна е дотата што warcraft ја викаат дота :) и јас сега ќе ја симнам да видам шо чудо е.

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Се префрлив на играва, дота веќе неиграм, уште со првите 2-3 партии играва ме освои. :)

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
abe registriran sum ama mi pise no keys !!!!

a ne mozam ni sam da igram zosto ? za da ja isprobam . mora online ?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Нема тоа е ќе чекаме да пуштат клучеви :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Сепак, дотата нели е правена во WorldEditor а тој е на близард...или?
Баш поради тоа излезе нов пач на варкрафт, сега не можеш да едитираш НИШТО во мапите доколку немаш некој код кој го има само близард, ако не воспостават некоја врска со близард, мислам дека на оваа игра и се ближи крајот )

EDIT: Зборував со еден другар кој работи во близард, баш во секцијата за варкрафт, ете мал дел од тоа што ми го кажа.
Anyhow, with this new patch, it is impossible to implement any other malicious code inside a map script, and in this way it prevents tampering with the Blizzard's original script.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
До мене е или неможе лан да се игра?

п.с. го замразив Arachne-то (новото пајаче) многу е OP...ranged e FFS! Башка има некој хилања, некое ултра брзо пајаче од кое он искача, и некоја аура пасивна, абе гази...ич не се избалансирани хероите...
исто и неутралците, 6ти лвл неутралци ме смкљаа а јас 8ми со MadMan со power treads на agi и sange&yasha....Неутралци еееј....нз шо е фората...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Абе бета е значи до конечната верзија ќе има баги преправки и поправки измени и шо не. Значи не очекувајте дека се ќе е во ред во бета верзијата. Пуштена е за побрзо да се откијат грешките, замисли само дотата колку време ја балансираат и шо не додека излези се супер.

бтв ако има некој клуч отпоќе нека дава цел ден денес чекам уште нема а ми се игра :(

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Дај веќе нека се плаќа играва да не го дрват сите со неа!

Kajgana Shop

На врв Bottom