На кои фудбалски натпревари сте присуствувале во живо?

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.612
На кој фудбалски натпревари сте присуствувале во живо(на стадион)?
Еве јас ке набројам неколку на кој што сум присуствувал
-Работнички - Интер Баку
-Македонија - Хрватска
-Македонија - Србија
-Македонија - Андора
- Македонија - Израел
- Македонија - Англија
- Македонија - Естонија
- Македонија - Исланд
(и сега ке одам на Македонија-Шпанија):salut:
Ај сега вие одговорете!

Ако почнам да ги пишувам, ќе треба да се измориш од sroll со маусот.
И верувам дека нема да бидам само јас со таков пост.

- Скоро сите клубски меѓународни што се играле на градски
- најмалку 20тина на репрезентација заедно со пријателски
- 4 или 5 финалиња на Куп на Македонија
- Прва МФЛ - Вардар и Работнички барем по 5 пати во сезона, од лани и Металург сите што ги игра во Скопје.

Дај темава ограничија само на натпревари во живо на некое елитно натпреварување. ЛШ, ЕП , евентуално СП.

ахаха за тие што се играле кај нас ни вреди да се спомнат.

Црвена Звезда-Лацио
Обединети Арапски Емирати-Милан 2007 случајно испадна да гледам.

во Македонија сум гледал многу и не планирам да губам време пишувајќи ги до утре сите натпревари.

а во странство сум ги гледал само овие:

Порто - Ливерпул 1:0
Локомотив Москва - Работнички 2:0

c zvezda- barcelona noemvri 96 belgrad
vardar -bordo
makedonija - slovenija 94 skopje prva utakmica na repka na domasen teren( za repka sum prisustvuval najmalku uste na 10-na)

Sega u posledno vreme:
Italija-Portugalija za vreme na podgotovkite za EP vo Svajcarija.
Svajcarija-Ukraina EP 2008
FC Zurich-Milan (UEFA Cup)
Italija-Rumanija EP
i taka natamu...baska sto stadionot na FC Zurich mi e na 200 metra od vratata. ;)

Od pred mnoogu godini:
Gostivar Avtoremont-Vardar (mec koj nema nikogas da go zaboravam)

i red drugi domasni natprevari.

Пааа иам многу неможам да ги избројам, знам дека прва ми беше 1997(така мислам дека беше)Вардар-Силекс тогаш се случи еден од најголемите инциденти во Макеоднија
Инаку почесто на трибини од 2004-2005 па навака, тогаш одев на Вардар ама не толку често, последниве 2 сезони одам секоја утакмица кај шо игра Вардар, и Македонија секако(на домашен терен кога игра)

Пааа иам многу неможам да ги избројам, знам дека прва ми беше 1997(така мислам дека беше)Вардар-Силекс тогаш се случи еден од најголемите инциденти во Макеоднија
Инаку почесто на трибини од 2004-2005 па навака, тогаш одев на Вардар ама не толку често, последниве 2 сезони одам секоја утакмица кај шо игра Вардар, и Македонија секако(на домашен терен кога игра)
Хаха и ја бев на таа утакмица ми беше една од првите и нема да ја забораам.Се сеќавам исто и на Вардар-Слога играа нешо финале куп или така не се секавам многу бев мал.Македонија-Ангија исто,Македонија-Холандија 2-2 коа беше незаборавен провод и мн други.

Хаха и ја бев на таа утакмица ми беше една од првите и нема да ја забораам.Се сеќавам исто и на Вардар-Слога играа нешо финале куп или така не се секавам многу бев мал.Македонија-Ангија исто,Македонија-Холандија 2-2 коа беше незаборавен провод и мн други.

Македонија - Англија :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Македонија - Финска
Башкими - незнам кој беа другите :pos2: некој куп беше .. не памтам

На ниеден срамота :kesa:ама сега ке одам Македонија-Шпанија:baeh:

На ниеден срамота :kesa:ама сега ке одам Македонија-Шпанија:baeh:
И јас идам на Македонија-Шпанија.Штета што нема некој играч од манчестер јунатед или челзи:tapp:

Македонија Ѓорче Петров-Беласица (втора фуТбалска лига)

Не се сеќавам на сите ама голем дел од домашните утакмици на пелистер во сезоната 2006/2007
А прва утакмица шо сум ја гледал во живо беше ФК Борец(од велес)-Македонија Ѓ.П. борец победи со 1-0 а гол даде ане темелковски (брат на влатко темелковски ракометарот) во 99‘

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom