Mikiyo San
-.-
- Член од
- 27 март 2009
- Мислења
- 1.051
- Поени од реакции
- 112
сатот беше негде..1 и 30..пекол надвор значи..и тоа..глупа полиција бее..кога и се јавија не дојде..туку се распрашуваја по мобилни
Регистрација на комбето забележа?сатот беше негде..1 и 30..пекол надвор значи..и тоа..глупа полиција бее..кога и се јавија не дојде..туку се распрашуваја по мобилни
Ако е така, кој го пријавил исчезнувањето на девојчето?според моите собрани информации (од медиумите), детето е продадено на непознати луѓе од страна на родителите, не се работи за никакво киднапирање
Ако го остават таму не зимаат пари а вака зимаат, јас мислам дека сепак детето е продадено, како што видов луѓето ептен сиромашни беа куќата скоро исто како да ќе падне во секој момент, плус 3 деца биле, во куќата којзнае колку фамилии живееле гледате и тетката живеела во иста куќа. Така да стојам уште на тоа дека детето е продадено а и теткава уште другиот ден кога даваше интервју вика сегде пребаравме „бев и до црквата“ каде што нашле траги полицијата, одма посочи на црквата сигурно нешто знаат треба добро да се испита.не ми се верува да е продадено...па кој ридетел би продал свое дете..зарем толку да се без душа..без срце..ако не го сакаат нека го остават во СОС..детското село..а не дете да го споредуваат со пари...а ми се лицкаат ми пиштат..така да не ми се верува да е продадено