- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 49
- Поени од реакции
- 0
Ама откога ке имас секс со Парис Хилтон одма факјас тире 19124 и лвл 1милион.
private servers ftw ...Нормално дека некој ако му го откаже акаунтот, а карактерот му е со најака опрема, оружја, тринкети и 300 срања така ќе реагира.
На серверот што играм јас, офлајн е веке 5 дена, како јас не чувствувам никаква зависност. :jaj:
Не сум слушнал тип да не оди на студии или да не пропушти нечиј погреб заради чоколадо, мсн, Кајгана или нешто друго.Леле не ми се верува колку луѓе има зависни од чоколадо
Леле не ми се верува колку луѓе се зависни од грицкање нокти
Леле не ми се верува дека мајка ми е зависник од шпански серии
Леле не ми се верува дека јас сум зависен од Кајгана
Леле не ми се верува дека сестра ми е зависна од МСН
Леле не ми се верува дека сум зависен од се и сешто..
итн...
итн..
итн.
Аман веќе Вов ја направивте бетер дрога кој курац. Опкружени сме од една купа мали задоволства од кои сме зависни а не сме ни свесни за тоа а што е најжално влијаат на нашиот животен стил... И што сега!?
Но сепак не ми се верува
Deal with it FFS, WTF, ROFLMAO, LFG, LFM, BRB...
Точно...Бидејки во нормалниот живот тие егземплари на просечниот Џо, додека во виртуелниот живот тие можат да бидат што сакаат, големци воини, заштитници на алијансата, во виртуелниот свет тие значат нешто, имаат ранк на божество и обожаватели. Таквите луѓе најчесто стануваат зависници од таа дигитална дрога.Емоционално лабилни личности и личности со лош реален живот стануваат толку зависни од игри, да се препуштат на виртуелниот живот тотално.
Играта е заразна и што повеке играш тоа повеке ти се игра а тие што ги наброја се слаби со психата.Играч сум на WOW,но не сум зависен од неа.Вчера гледав една емисија за WOW зависни играчи...Едниот го имаат испадено од дома бидејќи бил пратен на студии,а тој играл стално и не посетувал предавања.Родителите кога го посетиле биле избезумени.Станот бил хаос...Му понудиле да оди да се лекува и дека ќе го издржуваат финансиски ако оди да се лекува но тој рекол:Без оваа игра јас неможам да живеам и си заминал...
Вториот гејмер играл само WOW не излегувал од дома,туку само спиел и ретко јадел.Еднаш му се десило да игра 4 дена без прекин и потоа спиел 72часа...Го пропуштил погребот на сестра му...После тоа оди да се лекува но е без пријатели без работа..тотално сам.
Документарецот беше од DW.После тоа што го гледав,незнам дали да продолжам да играм WOW...Дали може да стигне секој WOW гејмер до овој степен,на зависност?
Ако ти имаш такво чувство, немора да значи дека сите се како тебе. :smir:Играта е заразна и што повеке играш тоа повеке ти се игра а тие што ги наброја се слаби со психата.
Free epix и немилосрдно фармање на хероик инстанци? Мхм ни мене не ми е баш по ќејф, ама ке видиме, 3.2 ке биде печ со краток рок на траење, 3.3 ке дојде брзо.И туриф затка на WoW пред некој ден,ептен ја заебаа.