Што ако таа/тој сака тројка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку партнерот со кој сум во сериозна врска (брак) побара од мене секс во тројка

1. ќе се навредам

2. ќе размислам за нашата врска и нашите односи

3. нема да го направам тоа, по никоја цена, но би се обидела да го разјаснам тоа со мојот партнер ... неговите мотиви, пориви и сл...

4. доколку не наидам на разбирање или непристојните предлози продолжат - сметам да се разделиме е најдобро

Значи. за љубов и секс се потребни само двајца. трета особа може само да прави гужва, без разлика дали е тоа машко или женско. Никако не можам да си замислам да ја гледам девојка ми со друг или со друга или пак таа ,,друга,, да биде со мене. Ако стигнало да таква работа тоа е знак дека нешто фали во врската.

Пак ќе кажам сајнс фикшн е кај нас таква работа, кај нас едвај цуриве се привикнуваат на анален, да им спомнеш две очи ќе ти извадат , а камоли некој да ги општи у исто времем анал-вагина, после тоа директива гинекопатологија треба да посетат, нашите девојки си се поштени со поштенски марки на нив, мажите ни се верни чувствителни, што групњаци само на порки гледаат чисто да ја развијат фантазијата и да си речат бре што калаштураана има....
Далеко е, а и велес е далеку ако одиш пеш...

Е баш од Велес пред тачно 18 дена си памтам уште ми е у глава, добив понуда од едно девојче за тројка, многу се палела на дејками, али шо да праам, колку и да ја посакуем таа тројка, не е тоа тоа да го ставам на некоја друга пред неа. Поштовање за мене нема тоа.

Зошто воопшто и постои темава?

Секој нормален одговор би гласел НЕ и не би го подржал тоа мислење. Коњец.

може може зошто да не ако таа сака тројка има чаре јас и нејзиниот вибратор и завршена работа,значи вибратор се смета како трето лице:pos2:

исто така после можеш со него да седниш на маса и да пиеш пиво, па да исто ти се фаќа

од денешен аспект не сум за 3ка али за понатаму ќе видиме

Она сака денес, океј.
Јас сакам утре, задутре, секој божји ден.

Ако се согласи на тоа, има тој еден нејзин ден да го направам префектен.
Знаеш, ако треба и на 3-от партнер ќе му го опнам еднаш.
Ама затоа после, ехеее. :)

inace site glumat ludilo AUUU KOJ NE SONUVA ZA TROJKA. epa vaka da ve prasam za site maski zenski eve zamislete si imate trojka so deckot-devojkata sto ke se zemes ponataka i eve ti taka si sedis doma i ja gleas zenati i ti teknua deka nekoj pred tovi oci ja perdasel ili decko ti deka peglal nekoja pred tvoi oci ? i kade so toa? mn od vas vikaat deka ne bi im smetalo ama ne dodeka ne evistisakta licnost.... a ne daj boze da bide so prijatel-prijatelka i taka fino lepo ti doaga na kafe drugarot so ja pleskal zena ti ili drugarkata so mu ripala na maz ti i slicno.... e kazete mi dali vi e ova normalno ???? a da se ima trojka onaka bez veze nekoj so nemaat dopirna tocka ni so ljubov ni so niso zaso da ne site vikate da ama razmilete TEMATA E DOKOKU VASIOT PARTNER SAKA ?!?!

Сака и ќе добие,после и ја ќе сакам...ако не ми се допаѓа тогаш тоа ќе биде добро искуство.

Ама мислам некако тројка не е логична...четворка м??

Па знаеш ли дека финтата е во фактот што имаш однос со две женки-тоа е убавото:)

Нема лимит бе...остави на природата.

Па знаеш ли дека финтата е во фактот што имаш однос со две женки-тоа е убавото:)

Нема лимит бе...остави на природата.

Каква црна природа има тука.

Жена ти сака секс со + уште еден маж.
Ти сакаш секс со + уште една жена.

Природата може да биде вмешана, единствено ако се дупите надвор, во некоја шума или слично.
А лимитот немора да се состои од конкретно две, можеш ако си доволно nasty minded да имаш и со 10 истовремено.

Има природа де:)
(иако не мора дупење надвор).

за ваков секс одговараат брачни парови или раја што се во врска подолго време е сега за лимитот ај некако ќе задоволам 3 еве ама после:)

--- надополнето ---

Зошто воопшто и постои темава?

Секој нормален одговор би гласел НЕ и не би го подржал тоа мислење. Коњец.

Фала-јас сум значи ненормален.

Во секоj случаj позабавно би било во троjка (според мене). Ништо лошо нема ако експериментираме такада jас сум ЗА :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom