Како да ја убедам мајка ми да ми купи WoW акаунт?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 март 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
ВО јануари оваа година ја прашав мајка ми дали ке ми купи WoW акаунт, а таа ми кажа ако поминам одличен и оваа година ке ми купи.И помина и второто полугодие и јас поминав одличен а мајка ми сега ми вели дека нема шанси да ми купи WoW акаунт.pls Кажете ми како да ја убедам???:toe:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
AAAAAHaEHEHEheaahehaeHAEHAEaheaHEAHEAHEhaehaeHAEHEAHAEhAEHAEHAEheahaeahEHAEhaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehaeaeheahaEheahaehAEhaehAEhaeheahaehAEheahaehaehAEhaehAEheahAEHAEhAEhaehae

А

Ајсшутер

Гостин
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
ВО јануари оваа година ја прашав мајка ми дали ке ми купи WoW акаунт, а таа ми кажа ако поминам одличен и оваа година ке ми купи.И помина и второто полугодие и јас поминав одличен а мајка ми сега ми вели дека нема шанси да ми купи WoW акаунт.pls Кажете ми како да ја убедам???:toe:
Поарно да не ти купва,цели две лета од најубајте години имам ебано на неа.Ама најверојатно нема и ти да сфатиш дури не наебиш сам.Добро сега,некои никогаш не сфаќат...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.694
Поени од реакции
22.604
Земи пиштол и како да се самоубиваш (блеф) и кажи..мамо или акаунти или пукам..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

:cuc::cuc::cuc::zver:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.630
Поени од реакции
34.014
Сними ја со шфалеро, па уценувај ја.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
аааааааааааааааааааааааааа хахахахахахахахахахахахаха
ептен си ѕвер..како успеваш бе?

S

SSS-Stolica

Гостин
Покажи и го сведителството и речи и:А мори краво ми рече да поминам одличен и ќе ми купиш акаунт на ВоВ...она нека ти дава по 800 денари месечно, а ти играј си на пиратски сервери и ем кеш ќе си имаш секој месец...
POZDRAV:salut:

Член од
22 март 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
Сними ја со шфалеро, па уценувај ја.
а море да те најдам ке те прекршам!

Земи пиштол и како да се самоубиваш (блеф) и кажи..мамо или акаунти или пукам..
и кажав оти ќе се фрлам од зграда ако не ми купи:toe:

Покажи и го сведителството и речи и:А мори краво ми рече да поминам одличен и ќе ми купиш акаунт на ВоВ...она нека ти дава по 800 денари месечно, а ти играј си на пиратски сервери и ем кеш ќе си имаш секој месец...
POZDRAV:salut:
абе доста ми е од пиратеријава и плус тоа мајка ми вика дека тоа била глупост и подобро било нов точак да ми купи(е како па да не) и плус тоа ја можам да плаќам цела година за играта и пак не:nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom