R
Поени од реакции
0

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

 • момак речи и дај ми пари да платам рата со тие пари купи си апчиња предозирај се ке видиш после у болница со 20 акаунти ке ти дојде::D:D:D
  а колку пари кошта еден акаунт на wow баш ме интересира чисто информативно ??????
  D
  Напишано од faraon
  Земи пиштол и како да се самоубиваш (блеф) и кажи..мамо или акаунти или пукам..

  и кажав оти ќе се фрлам од зграда ако не ми купи:toe:
  -
  ААААахахахахАХАхаххаХАхаахаххаААаххахаХХАХахахаАхАХАХХАХаХахАхХаАХХахааххаахаХаХаХаАХХХаАХхаххахаахаххахаахахаахехеахуеааеуаеуиаиаеаахахаааеиеуаехиухеиахаиуехаихеиахеиуахеиаухеиаухеиуахеиуахеиуахеихаехахаехахахаехаехахаахахаахахааеххуаехуаехахуаехуаухаехуаехуаехуаехуеуаеаеаеаеуахуаехуаеухаехуаехуаехаеахуеаухеахахаеае
 • Вчитување…
 • Вчитување…
 • Вчитување…
На врв Bottom