LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.316
- Поени од реакции
- 268
Ај некој даунлоуд за Друштво на мртви поети!
Не само што е супер песна него и многу логика имаат стиховите..megu redovi e super pesna ... epten kul .... bravo .....
Mozes da ja najde na myspace ot na dzaka:salut:искочена е ода на гадоста ? неможам да ја најдам на youtube. иначе според мене најдобри се Пистолеро и Тони. Највеќе ги слушам
Дали го имаш албумот или дали можиш да ми кажеш каде можам да го најдам?MISTA93--Se slozuvam so tebe deka tony e najdobar vo legijata inaku tony ima pogolemi sposobnosti od toa sto moze i brzo da recitira,tekstovite od dusa gi pisuva i imat znacenje toa najveke mi se sviga kaj nego on od samiot pocetok si e iskren.Brus e dobar samo sto neznam sto stana so covekot go nema ne e aktiven.Kacar e dobar samo malce iskomercijaliziran e ama od komircijalata moze da se kaze deka e najdobar.ZIle i Vali se dobri ama ne se najdobri.Vredi tuka i ldpistolero da se spomne so tony se najdobar tandem vo makednija,dobar FS pravi,tekstovite mu se super dobro faka ritam kako sto kazav so tony na traka kinaaat a posebno vo zivo koga nastapuvattt.STR2 strajk i blazej tie se lica koj vo rapot ne treba da se zaboravat tvrd rap pravat so mnogu vistina vo pesnite preslusaj go albumot ne zaboravaj pa ke ti stane jasno za sto zboruvam.dzaka i ronin se onaka dobri na dzaka posebno mi se sviga noviot singl oda na gadosta mislam deka taaam mu e najdobra traka.KEMP OD Cairsko lice koe nesme da se zaboravi kone na trakai isto taka dobar tandem se so tony.Sega imam edno prasanje dali kemp e vo legijata posto znam porano bese najavuvan kako da e so niv amam sega go nema.LEGIJATA spored mene e najdobar rapsostav vo mak.TOKSIKOLOGIJA nesto mi se furat i ne se sviga sto rap pravat edino kacar i sigi vredat od tamu spored mene.Za tony zen da nezboram ali okej ne go hejtam covekot toj si pravi rap strikno za pariii i slava.Sega ne mi se sviga toa sto go imat proglaseno za najdobar raper vo mak posto stvarno ne..HIPHOPLETIKA e mlada ekipa vo koja ima potencijal.Moze tuka i SINDI da se spomne kako mlad artist koj e dobar no ima uste vreme za nego da se nadograduva.Ima i drugi ama sega u momentov ne mi teknuva pa moze da otvorime edna diskusija za makedonskite artisti ili grup zboram za oni koj se aktivni vo momentot pa da vidime kako stojat rabotive vo denesna makedonija.pozz