Greenout

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ај некој даунлоуд за Друштво на мртви поети!

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Иии вода не пијам бе...ај линк за даунлоуд бе!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Очекував многу по унтерграунд да е но без разлика ЦД-то е нешто нај добро од Tonyo San.
„А главниот и славен јунак мојот најомилен лик е Asterix“ - кејфој!

И ако може делот од VuiСa на песната „Не си достоен“

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
леле таа песната РНС со вуиса е многу јака.... неможам да престанам да ја слушам

''респект до мојот сенсеи што стои покрај мене'' :)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
не за џабе Тони е еден од најдобрите рапери у Македонија :)

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Pa toa se bara fala bogu .... za mene rap pesna e pesna koja od prva ke ja pustes i ke ja razberes do kraj bez potreba da baras textovi po internet ili da ja pustas po 7 pati za da razberes sto saka da kaze... e takov go sakam toni tocno takov .... samo nekako retko plasira takov stil na lirika iako perfektno go pravi toa nesto ... barem ja taka mislam .... inace toni e najdobar od cela legija zaedno so brus ... stvarno nogu mi se svigat oti se svoi ... prvi na balkanot so brzozborkite ama stvarno toni ima nogu dobra glava ... samo toni i brus ..... sve drugo ..... ;)

abe so znam .. na mislenje sum deka vo MK samo KACAR ZILE I VALI I TONI vredat ... i ovaj BOMER .... site drugi mi se forsirat i napinjat ...

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
MISTA93--Se slozuvam so tebe deka tony e najdobar vo legijata inaku tony ima pogolemi sposobnosti od toa sto moze i brzo da recitira,tekstovite od dusa gi pisuva i imat znacenje toa najveke mi se sviga kaj nego on od samiot pocetok si e iskren.Brus e dobar samo sto neznam sto stana so covekot go nema ne e aktiven.Kacar e dobar samo malce iskomercijaliziran e ama od komircijalata moze da se kaze deka e najdobar.ZIle i Vali se dobri ama ne se najdobri.Vredi tuka i ldpistolero da se spomne so tony se najdobar tandem vo makednija,dobar FS pravi,tekstovite mu se super dobro faka ritam kako sto kazav so tony na traka kinaaat a posebno vo zivo koga nastapuvattt.STR2 strajk i blazej tie se lica koj vo rapot ne treba da se zaboravat tvrd rap pravat so mnogu vistina vo pesnite preslusaj go albumot ne zaboravaj pa ke ti stane jasno za sto zboruvam.dzaka i ronin se onaka dobri na dzaka posebno mi se sviga noviot singl oda na gadosta mislam deka taaam mu e najdobra traka.KEMP OD Cairsko lice koe nesme da se zaboravi kone na trakai isto taka dobar tandem se so tony.Sega imam edno prasanje dali kemp e vo legijata posto znam porano bese najavuvan kako da e so niv amam sega go nema.LEGIJATA spored mene e najdobar rapsostav vo mak.TOKSIKOLOGIJA nesto mi se furat i ne se sviga sto rap pravat edino kacar i sigi vredat od tamu spored mene.Za tony zen da nezboram ali okej ne go hejtam covekot toj si pravi rap strikno za pariii i slava.Sega ne mi se sviga toa sto go imat proglaseno za najdobar raper vo mak posto stvarno ne..HIPHOPLETIKA e mlada ekipa vo koja ima potencijal.Moze tuka i SINDI da se spomne kako mlad artist koj e dobar no ima uste vreme za nego da se nadograduva.Ima i drugi ama sega u momentov ne mi teknuva pa moze da otvorime edna diskusija za makedonskite artisti ili grup zboram za oni koj se aktivni vo momentot pa da vidime kako stojat rabotive vo denesna makedonija.pozz

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
искочена е ода на гадоста ? неможам да ја најдам на youtube. иначе според мене најдобри се Пистолеро и Тони. Највеќе ги слушам :)

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
искочена е ода на гадоста ? неможам да ја најдам на youtube. иначе според мене најдобри се Пистолеро и Тони. Највеќе ги слушам :)
Mozes da ja najde na myspace ot na dzaka:salut:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.915
MISTA93--Se slozuvam so tebe deka tony e najdobar vo legijata inaku tony ima pogolemi sposobnosti od toa sto moze i brzo da recitira,tekstovite od dusa gi pisuva i imat znacenje toa najveke mi se sviga kaj nego on od samiot pocetok si e iskren.Brus e dobar samo sto neznam sto stana so covekot go nema ne e aktiven.Kacar e dobar samo malce iskomercijaliziran e ama od komircijalata moze da se kaze deka e najdobar.ZIle i Vali se dobri ama ne se najdobri.Vredi tuka i ldpistolero da se spomne so tony se najdobar tandem vo makednija,dobar FS pravi,tekstovite mu se super dobro faka ritam kako sto kazav so tony na traka kinaaat a posebno vo zivo koga nastapuvattt.STR2 strajk i blazej tie se lica koj vo rapot ne treba da se zaboravat tvrd rap pravat so mnogu vistina vo pesnite preslusaj go albumot ne zaboravaj pa ke ti stane jasno za sto zboruvam.dzaka i ronin se onaka dobri na dzaka posebno mi se sviga noviot singl oda na gadosta mislam deka taaam mu e najdobra traka.KEMP OD Cairsko lice koe nesme da se zaboravi kone na trakai isto taka dobar tandem se so tony.Sega imam edno prasanje dali kemp e vo legijata posto znam porano bese najavuvan kako da e so niv amam sega go nema.LEGIJATA spored mene e najdobar rapsostav vo mak.TOKSIKOLOGIJA nesto mi se furat i ne se sviga sto rap pravat edino kacar i sigi vredat od tamu spored mene.Za tony zen da nezboram ali okej ne go hejtam covekot toj si pravi rap strikno za pariii i slava.Sega ne mi se sviga toa sto go imat proglaseno za najdobar raper vo mak posto stvarno ne..HIPHOPLETIKA e mlada ekipa vo koja ima potencijal.Moze tuka i SINDI da se spomne kako mlad artist koj e dobar no ima uste vreme za nego da se nadograduva.Ima i drugi ama sega u momentov ne mi teknuva pa moze da otvorime edna diskusija za makedonskite artisti ili grup zboram za oni koj se aktivni vo momentot pa da vidime kako stojat rabotive vo denesna makedonija.pozz
Дали го имаш албумот или дали можиш да ми кажеш каде можам да го најдам?

Kajgana Shop

На врв Bottom